MENU

Кой е най-добрият подарък за Св. Валентин?

wishio

Кой е най-добрият подарък за Св. Валентин?

Парфюми, вино или бижу – кой е най-добрият подарък за Св. Валентин? Всъщност, време заедно е най-добрият подарък за празника на влюбените. Сега можете да си го “откраднете” като изберете красива емоция за двама от новия сайт за преживявания Wishio.bg!

Св. Валентин често не е нищо повече от размяна на два подаръка между двама души –поредната дата за комерсиална показност. Всъщност, това не е празник за теб или празник за твоя любим – а празник на връзката между двама души, на споделеното време, което те отделят един за друг и на моментите, които споделят по пътя си заедно.

В месеца на любовта Wishio.bg ще помогне на влюбените да направят най-добрия подарък за връзката си като изживеят красива емоция заедно и създадат трайни спомени с ново преживяване.

Независимо дали търсите адреналин, релакс, романтика, пътешествие или вдъхновение – ще намерите точната доза сред преживяванията на Wishio.bg. Двойките са разнолики, затова всички влюбени сами могат да изберат съставките на своята любовна история, според настроението и собствените си желания. В сайта са събрани над 500 преживявания, а всеки организатор е специално подбран, за да се гарантира високо качество на услугите.

loving-couple

Едно преживяване трябва да е толкова уникално, колкото са различни нюансите на любовта – затова можете да добавите лично послание към своя Wishio.bg подарък, поднесен в специална празнична кутия.

Удоволствието да подариш ново изживяване се крие в това да донесеш позитивна емоция на някой, когото обичаш. Избирането на подарък е съкровен момент, то е много повече от задължение и зависи изцяло от това колко добре познаваш специалния за теб човек. Подарявайки Wishio.bg изживяване, ти даряваш на себе си и близките си нови моменти на близост и щастие.

Wishio.bg е тук, за да промени начина, по който подаряваш!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.