MENU

“Тайният живот на един Казанова”

 

Издател: ТИАРА Букс
Автор: Керелин Спаркс
Страници: 400
Цена: 13,99 лв.

Типичното ергенско парти включва бира и жени. Едно вампирско ергенско парти не е по-различно, с изключение че мъжете пият Криски (уиски, с аромат на синтетична кръв).

KS6_SecretLife_1Никой не може да организира по-добро парти от Джак – незаконният син на легендарния Казанова. Но когато партито излиза извън контрол и се появява полицията, Джак трябва да даде някои обяснения… но е напълно безмълвен пред красотата на офицер Лара Боучър.
Лара е убедена, че се е натъкнала на нещо повече от ергенско парти. Какво крие Джак? И защо е толкова заинтересуван от скорошното изчезване на млади жени из целия град.
Разследването ѝ разкрива повече, отколкото е готова да научи, особено що се отнася до съвременния Казанова. Но ако иска някога да бъде детектив, трябва да разкрие всичките му тайни… само сърцето ѝ да не бе заложено на карта…
Първият паранормален роман на Керелин Спаркс „Как да се омъжиш за вампир милионер” се издига от прилеповата пещера толкова бързо, че става бестселъров дебютен роман на онлайн книжарницата “Бордърс” за 2005 година.
Всяка една от книгите в поредицата „Рискована любов” се превръща в бестселър на “Ю Ес Ей Тудей”. Когато четвъртата книга – “The Undead Next Door” попада в списъка с бестселъри на Ню Йорк Таймс, дори Неживите й обръщат внимание, което прави Керелин леко нервна.

Covers-Kerrelyn-Sparks_1

Тя живее в района на Грейтър Хюстън със съпруга и децата си в къща, пълна с чесън. Досега не е имало вампири в семейството й. Върколаците са изцяло друг въпрос.
Бъди смел, самоуверен и луд!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.