MENU

Глътка свеж въздух = добро настроение

Vessy Boneva

Глътка свеж въздух = добро настроение

Когато сме у дома, е особено приятно да ухае на свежо, както и да запазим тази свежест за дълго, така че никой да не разбира, че имаме домашен любимец. Ако сте от хората, които се гордеят с дома си, най-вероятно обичате да го поддържате чист и добре подреден, така че винаги да можете да посрещате гости. Добрата новина е, че ароматизаторът Ambi Pur 3volution ви позволява да неутрализирате неприятните миризми в дома си.

Ароматизаторът Ambi Pur 3volution променя въздуха и ви позволява да дишате свежо, без значение къде сте били през деня или нощта. Да обичате домашните си любимци е хубаво, но да намерите баланса между грижата за тях и грижата за дома, без да оставяте къщата си да изглежда и мирише като парк за диви животни, е още по-хубаво.

KV Ambi Pur 3Volution BG

Независимо дали готвите храни със силен аромат, имате домашни любимци или живеете с тийнейджъри, които не са големи приятели с душа, Ambi Pur 3volution ви помага бързо и лесно да премахнете неприятните миризми. Всичко, което трябва да направите, е да се насладите на чистото и свежо ухание, което усещаме ден след ден, седмица след седмица, в продължение на до 90 дни.

Когато сме у дома, ние всички обичаме свежия въздух и никой дори да не разбира, че имаме домашни любимци. “Аз съм имала котки, кучета, зайци и един хамстер, но гостите ми никога не са се оплакали за миризми от домашния любимец в дома ми, защото разчитам на Ambi Pur 3volution, споделя известната българска изпълнителка Веси Бонева. Глътка свеж въздух подобрява настроението така, както го подобрява ваканцията!

Vessy Boneva

Електрическите ароматизатори Ambi Pur 3Volution са като глътка свеж въздух за дома. Тъй като бързо свикваме с ароматите около нас, рано или късно спираме да ги усещаме. Ароматизаторите Ambi Pur 3Volution дават решение на това, като на всеки 45 минути автоматично променят уханието, редувайки трите висококачествени аромата в устройството. „Животът“ на всеки пълнител е до 90 дни. И така се отдаваме на още един сезон свежест!

Ако искате свежестта да не ви оставя и в колата Ви, можете да изберете Ambi Pur Car за премахване на миризми за до 30 дни. Можете дори да изберете аромати, подобни на тези, които избирате за дома си.

Ambi Pur, Stefan Shterev

“Без свеж въздух няма свеж шофьор”, казва харесваният български актьор Стефан Щерев. „Особено на дълъг път човек разбира това най-добре. Когато пътуването е дълго, неизбежно в колата се хапват най-различни неща, които обаче невинаги оставят приятни миризми след себе си. Затова е важно да ги елиминираме и да сме свежи през целия път. Затова разчитам на Ambi Pur Car”, допълва той.

KV Ambi Pur Car BG

Ароматизаторът Ambi Pur Car е малко, дискретно устройство, което просто се закача за вентилацията във вашия автомобил и разпръсква свеж аромат в колата. Можете дори да контролирате интензивността на аромата с помощта на плъзгача. Ambi Pur Car премахва неприятните миризми и освежава колата ви за период до 30 дни!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.