MENU

На бира в Южния парк – 4-дневен фест за добро настроение

 

На бира в Южния парк – 4-дневен фест за добро настроение

На бира в Южния парк – 4-дневен фест за добро настроение

В сезона на бирата любителите на кехлибареното пиво ще имат възможност да се насладят на 4 дни купон под открито небе със свободен вход. От 12 до 15 юни Южния парк в София се превръща в сцена за традиции, изкуство, веселие, футболни пристрастия, много качествена бира и… хамаци. Всичко това под наслов BeerRelation.

Освен, че ще можете да конусмирате бира до насита, по време на летния арт фестивал BeerRelation пивото ще бъде на почит и по друг начин. Представители на различни нации, посолства и световни производители, отличаващи се с опита и уменията си в пивопроизводството, ще ви запознаят с дългогодишните традиции на техните марки и кратка история на бирата, ще предложат питателна храна и разнообразен бирен асортимент, отговарящи и на най-претенциозния вкус.

Специално за BeerRelation „Асоциацията на домашните пивовари“ в България ще демонстрира позабравени техники от миналото за приготвяне на кехлибарената течност. От вас се изисква единствено присъствие и консумация! Е, отговорно, разбира се 😉

На специално изградена за бирения фест сцена пък ще се изявят артисти от България и чужбина, включително популярни музиканти и комедианти.

bira2_1Сръбската рок-фолк банда Orthodox Celts, известна като първата готик – ирландска група на Балканите, ще ви забавлява с неподправено чувство за ритъм и уникален стил, вибриращ от положителни емоции и сръбски шик. Театралите от ХаХаХа Импро са подготвили… изненада! Всяка тяхна изява е чиста импровизация, така че със сигурност и този път ще бъдат неочаквано впечатляващи.
The Smugglers Collective, познати с неповторимите партита тип Belle Epoque, също ще вземат участие в бирения фест. Ще имате възможност да се насладите на актуалната комбинация електро суинг и ще върнете стрелките на времето с младите диджеи. Горещите латино музиканти от Alex Linares&MangoDuende допълнително ще загреят атмосферата над нощна София със заразително салса настроение и богата палитра от звуци.
Не на последно място, на бирения фест в Южния парк ще има още арт сцена, както и зона за забавления за малки и големи. Там ще можете да поспортувате и да се включите в атрактивни игри като Бира Понг, футбол на маса и много др.

Ако сте футболен запалянко, ще можете да съчетаете удоволствието от чаша ледена и приятелска атмосфера с откриването и първите мачове от Световното първенство по футбол за 2014 година в Бразилия. Специално за такива като вас под открито небе ще бъде монтиран огромен екран.

А ако в крайна сметка искате просто да се излегнете в любимия си хамак с любимата бира в ръка и да съзерцавате света около вас, то няма проблем. Ще можете да го направите в обособения Хамаци кът – с ваш собствен или закупен на място срещу преференциална цена.

Накратко, очакват ви 4 дни позитивни емоции и добро настроение. Защото всичко е такова, каквото е, но добрата бира в добра компания, помага да е още по-добре!

Биреният фест ще е на ваше разположение от 12 ч. до 22:00 ч. на широката поляна при входа откъм бул. „Гоце Делчев“. Той се осъществява по инициатива на  Event Zone (организаторите на Elevation), със специалното съдействие на Столична Община и е част от програмата за „Европейска столица на културата“ 2019 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.