MENU

SPA ритуал под душа с NIVEA

SPA ритуал под душа с NIVEA

Релаксиращо, благоуханно и нежно – времето под душа никога не е било толкова наподобяващо същински SPA ритуал. Не и преди да се появи най-новата серия в портфолиото на NIVEA – душ пяна за тяло! Пухкава, богата, подхранваща, тя обгръща кожата като сатенена покривка, оставяйки усещане за мекота, нежност и свежест. Още ли не сте изпробвали новата душ пяна за тяло? 

Новият продукт на NIVEA – душ пяна за тяло, е без аналог на масовия пазар и гарантира напълно ново усещане под душа. Мусът внимателно почиства кожата, а два пъти по-подхранващата формула с масла и ценни съставки, специално разработена за ежедневния ритуал на дамите под душа, допринася за копринена гладкост и мекота.

Душ пяната за тяло NIVEA се предлага в три варианта – Creme Care, вдъхновен от класическия NIVEA Crème аромат, Creme Smooth с приятен флорален акцент и деликатният Creme Soft.

Всеки от тях се характеризира със своя собствена специална формула, съдържаща NIVEA етерични масла, екстракт от естествена коприна и бадемово масло, която ги прави подходящи за различните типове кожа и предпочитания на дамите.

Екстрактът от коприна се приема бързо и лесно от кожата, което спомага за възстановяването на клетките й чрез силата на антиоксиданти и аминокиселини. Той е известен и със своя ефективно почистващ и подхранващ ефект, който допринася за по-гладкото усещане на кожата след измиване.

Копринената NIVEA душ пяна почиства кожата внимателно и я оставя значително по-еластична, нежна и мека на допир. Готови ли сте за същински SPA ритуал у дома?

Written by:

Published on: 19/03/2017

Filled Under: Козметика

Views: 2571

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.