MENU

Photoderm NUDE Touch – невидима защита от слънцето

Photoderm NUDE Touch – невидима защита от слънцето

Кожата винаги е вдъхновявала Bioderma да намира биологични решения как да запази нейното здраве и красота. Дълготрайно. Сега марката отново прави своето революционно откритие в грижите за красива и сийяна кожа. То се нарича Photoderm NUDE Touch – нова категория слънцезащита с ефект на „непокритa кожа“.

Чрез наблюдение на естествените механизми на функциониране на кожата, Bioderma съчета неусетни върху кожата пигменти и цвят във формула с усещане за кадифен завършек като след пудра. Едновременно с това й осигури ефикасна защита от вредните слънчеви лъчи и мощен съюзник в ежедневната грижа за комбинираната и мазна кожа. Всичко това само в един продукт – Photoderm NUDE Touch.

Ежедневен слънцезащитен продукт, който ден след ден намалява прекомерното лъщене и несъвършенства по кожата и има ултра сетивен грим ефект на „непокрита кожа“ – това вече е реалност. Photoderm NUDE Touch съчетава перфектен завършек с много висока степен на защита и едновременно с това по биологичен път ограничава несъвършенствата по кожата, благодарение на изключителната му технология.

Какви са предимствата на новият Photoderm NUDE Touch?

1. Photoderm NUDE Touch SPF 50+ е с много висока дерматологична слънцезащита
2. Комбинацията от UVA / UVB минерални филтри и клетъчна биозащита – патентът Cellular Bioprotection™, предпазва кожата от увреждане от UV лъчите, както в момента на излагане, така и в дългосрочен план.
3. Photoderm NUDE Touch е с биологично действие „контрол на лъщенето“ и с 8 часа матиращ ефект
4. Photoderm NUDE Touch осигурява идеално изравнен тен на лицето и дълготраен ефект на „непокрита кожа“
5. Photoderm NUDE Touch осигурява гладка кожа с подсилен блясък, благодарение на салициловата киселина във формулата спомагаща за стимулиране на клетъчното обновяване, за изглаждане на кожата, за ограничаване на комедоните и пъпките и по този начин за подобряване на вида на комбинираната и мазна кожа след 3 седмици употреба.
6. Photoderm NUDE Touch в действие срещу несъвършенствата ден след ден, благодарение на патента Fluidactiv™ в комбинация с Каприлоил глицин, които регулират количеството и качеството на себума и така предотвратяват появата на пъпки.

Как се нанася Photoderm NUDE Touch?

В бутилка, снабдена с редуциращ накрайник, леката като перце текстура на Photoderm NUDE Touch се нанася в три стъпки сутрин, след ежедневния хидратиращ продукт:

1. Разклатете бутилката добре за оптимално смесване на пигментите, пудрите и минералните филтри, докато чуете достатъчно ясно звук от две малки топченца вътре в бутилката.
2. Капнете от продукта на външната част на дланта си или направо на върховете на пръстите си и след това нанесете текстурата с потупващи движения по лицето и шията.
3. Ако е необходимо, добавете още от продукта и с потупващи движения го нанесете в желаната област.

Photoderm NUDE Touch може да се използва повторно през деня, за ретуширане при комбинирана към мазна кожа, както и при нормална кожа, която е склонна към лъщене през лятото.

Photoderm NUDE Touch се предлага в три нюанса: много светъл, светъл (с жълти пигменти) и златист цвят (с червени пигменти), което дава възможност за съчетаване с възможно най-много типове кожа (с изключение на фототип 5 и 6). Можете да слеете различните нюанси, за да създадете собствен цвят или да използвате два цвята за контуриращ ефект.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.