MENU

Отвори очи с новата спирала Voluptuous False Lash Effect by Max Factor!

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara BTS 4

Отвори очи с новата спирала Voluptuous False Lash Effect by Max Factor!

Емблематичната визия на Marilyn Monroe TM, световно лице на Max Factor, се отличава с красиво оформени обемни и повдигнати мигли. Спиралата подчертава флиртуващата й същност с великолепно рамкирани широко отворени очи. Сега Max Factor представя новата си спирала Voluptuous False Lash Effect – революционна технология от ново поколение с повдигащ ефект за по-плътни, по-чувствени и бляскави мигли.

Спиралата Voluptuous False Lash Effect се присъединява към бутика False Lash Effect, известен с наградите си за качество. Тя се появява в резултат на проучване на Max Factor, което показва, че жените искат добре подчертани, забележими мигли, които отварят погледа и очите им изглеждат широко отворени и живи. Ключът за постигане на този ефект е Лифтинг Ефект. Чрез повдигане на миглите най-плътната им част става видима и създава впечатление за повече обем.

Спиралата Voluptuous False Lash Effect на Max Factor спомага за лесната трансформация на погледа. Революционният нов дизайн на четката Lash Uplift Brush повдига миглите и по този начин им придава 5 пъти повече обем, благодарение на уникалната си спираловидна форма. Редуващи се фини и по-твърди косъмчета обхващат всяко косъмче от основата, изглаждат и сресват всяка една мигла. Смарт спиралата повдига, разресва и увеличава обема на миглите като ефектна рамка, която отваря погледа.

FLE_Voluptuous_Heroic_GREEN_V6_1

Много жени вярват, че с извиване на миглите се постига същия ефект, но извиване и повдигане не е едно и също. Извиването увеличава извивката на миглите, докато повдигането позволява на миглите да поддържат естествената си форма като увеличава ъгъла между окото и основата на миглите. Като увеличите този ъгъл, видимата дължина се увеличава и очите изглеждат широко отворени. Ефект широко отворени очи.

3 ефекта с едно движение на четката Lash Uplift Brush:

1. ПОВДИГАНЕ: Професионалният дизайн на косъмчетата на новата сферична четка улавя всяка една мигла от основата, където миглите са най – обемни, после повдига миглата нагоре като в същото време ги изглажда и разресва с формулата си за Обем и Устойчив ефект
2. ОБЕМ: Формулата на спиралата Voluptuous False Lash Effect на Max Factor съдържа частици за обем, които позволяват да се оформят миглите така, че да изглеждат плътни и сочни.
3. РАЗДЕЛЯНЕ: Ефектът широко отворени очи идва от добре разделените мигли. Двойно действащата сферична четка Lash Uplift Brush разресва миглите с по-дългите косъмчета, разделя ги от основата до върха и достига дори най-неуловимите мигли.

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara BTS 8

“С новата спирала на Max Factor – Voluptuous False Lash Effect, извитите, плътни и обемни мигли са достижими за всяка жена, която търси бляскав ефект и открояващи се очи. Благодарение на новата четка Lash Uplift Brush, миглите са повдигнати, но също така с обем и разделени, което превръща четката в много ефективен, мощен инструмент за красота. Аз съм супер впечатлена, но не съм очаквала друго от господарят на спиралите – Макс Фактор. Четката Lash Uplift Brush има всичко необходимо, за да се улови, изглади и разреши всеки косъм за моментален лифтинг на миглите и ефект отворени очи. Впечатляващ поглед, който всички обичаме… Следователно това е новата задължителна спирала от семейството False Lash Effect, на което съм голям фен и тази „нова сестра“ бързо се превърна в задължителен елемент в гримьорския ми куфар.”споделя Марина Младенова, гримьор на Max Factor за България и експерт в оформянето на дълги, обемни мигли.

Позволете на своята Мерилин да излезе наяве и прегънете възможността за пърхащ поглед със сочни (сладострастни) мигли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.