MENU

Представяме ви Miracle Cushion – Течна Компактна Възглавничка

CUSHION

Представяме ви Miracle Cushion – Течна Компактна Възглавничка

Първата ви среща с Miracle Cushion е момент, който няма да забравите! Това не е фон дьо тен. Не е и компактна пудра. Miracle Cushion е възглавничка. Интригуващ аксесоар. Чудо на технологията. Перфектната грижа за по-красива кожа. Определяйте го както искате… Защото невъзможното вчера става задължително днес… благодарение на Lancome.

Гримът е без съмнение категорията, която най-много разграничава жените. На двата края на спектъра са профилите, характеризиращи същността на еднородния тен.

От една страна има жени, които не биха се показали навън без фон дьо тен. Защо? Защото независимо дали са в офиса, в киното или на йога, равномерният, коригиран тен им помага да се чувстват по-красиви и уверени. Лесното нанасяне е съществена част и резултатът трябва да е с високо покритие. В същото време да е едва доловим, за да се постигне естествено сияние. И преди всичко, никога не бива да бъде забелязан. Тези жени искат всичко и го заслужават.

От друга страна имаме привърженици на BB или CC крем. И такива, които дори излизат без грим. Това, което искат е абсолютно естествен ефект с ефективна корекция и грижа за кожата. За тези жени, животът е твърде кратък или натоварен, за да нанасят няколко продукта на лицето. Вместо това, решението за красотата на техния тен трябва да е лесно преносимо и многофункционално.

LANCOME GÇô MIRACLE CUSHION - PACKSHOT OPENED_1Изненадвайки всички очаквания, представяме Miracle Cushion… Първата въздушна възглавничка на Lancôme със забележителна формула: напоена с флуид, за свеж здрав блясък на лицето. Всичко, което трябва да направите е да натиснете леко. Получавате грим резултат с предимствата на грижа за кожата в един-единствен хибриден продукт, който надминава продуктите в своята категория – цялата свежест и лекота на флуид, удобството на компактна пудра и изравняващият ефект на BB крем… само в една стъпка!
На пръв поглед може би ще помислите, че Miracle Cushion е компактна пудра. Сребристата капачка е украсена с нежния знак на Teint Miracle. Може би компактен фон дьо тен?? Не, не съвсем…
Вътре откривате огледало. И деликатен апликатор. Тогава забелязвате изненадващото – херметически затворена… гъба? Възглавничка! Любопитното е, че натискайки я с върха на пръста, тя отделя малка доза цветен, лек флуид. А е толкова мека и пружинираща. Страхотно! Истински свежо удоволствие за сетивата, където най-малко го очаквате.

LANCOME GÇô MIRACLE CUSHION - STILL LIFE 4_1Перфекционизмът най-накрая е достижим! Зад Miracle Cushion се крие уникално съчетание от деликатен флуид, въздушна възглавничка и мек изолиращ апликатор. Мека и пружинираща, гъбичката-възглавничка е наситена с кислород посредством хиляди малки въздушни дупчици, които оптимизират абсорбирането на формулата в гъбата. Големите пространства са създадени да съдържат значително количество флуид, като освобождават точната доза за всяко нанасяне.
Тази иновативна техника на нанасяне е невероятно лесна – Miracle Cushion се адаптира към всяка ситуация, независимо от времето и мястото. Нанасянето никога не е било по-лесно и чисто, без риск да нацапате дрехите си или да оставите следи от пръсти.
Концентрирана с вода и обогатена с бързо изпаряващи се масла, които действат като източник на хидратиране и свежест, формулата винаги излиза еднородна, течна и изключително лека, всеки път, когато апликаторът я натисне, и се слива съвършено с тена във фина текстура и съвършено покритие. Върху кожата не остава нищо, освен коригиращ цветен воал и завладяваща свежа целувка.

LANC+öME GÇô MIRACLE CUSHION - PACKSHOT - FLUID_1Създадена да съчетава грим резултати с предимствата на грижа за кожата, тя съдържа изключително точна селекция на съставки. Уникалните полимери се сливат с кожата, за да я обвият в мекота и комфорт, като гарантират дълготрайност цял ден. Освен това осигурява защита от слънцето, благодарение на SPF23.
Miracle Cushion не само освежава и изравнява тена с едно движение. Той има и допълнителна изненадваща многопластова сила да разкрасява кожата. Сърцето на тази формула е обогатено от експертните проучвания на Lancôme с екстракт от игли на бор, известен със своите депигментиращи свойства, успокояващ агент и глицерин за подобрено съдържание на вода в кожата, полимерен гел и пигменти с блър ефект за съвършено покритие, аденозин срещу бръчките и SPF 23 срещу UVA и UVB лъчите.
Така, след нанасяне на Miracle Cushion кожата е съвършено изравнена, свежа, мека и хидратирана за 24 часа сякаш след употреба на хидратиращ продукт. Само след няколко минути тенът е изгладен, сияен и озарен, сякаш полиран. Едва доловимо, но съвсем истинско, покритието е естествено и фино. Плътността е подобрена. Порите и несъвършенствата са замъглени. Кожата е сякаш преродена. През целия ден. Жените си казват „просто я обожаваме!“

Можете да я нанасяте по 3 начина за винаги съвършен резултат, от най-нежната до най-изисканата визия, в унисон с настроението ви:

  • Като база – за супер лек и естествен резултат нежно потупайте апликатора по повърхността на гъбата. Започнете с нанасяне от центъра на челото и разнесете текстура към външната част на лицето. Повторете същото по скулите и брадичката.
  • Като BB или CC крем – за равен, сияен и естествен тен, който остава едва доловим. Нежно натиснете апликатора към гъбата. Започнете с нанасяне на челото, нежно с потупващи движения към външната част на лицето. Използвайте същата техника, където пожелаете, работейки винаги от центъра към външната част.
  • Като фон дьо тен – за оптимално покритие натиснете силно апликатора към гъбата. Плъзнете апликатора от центъра на челото към външната част на лицето и така, където пожелаете.

LANC+öME GÇô MIRACLE CUSHION - PACKSHOT INTER COLOUR RANGE _1

И това не е всичко: Miracle Cushion е в опаковка, която може да напълните отново, за да задоволите желанията си. Създаден като продукт, отговорен към опазването на околната среда, той дава опция да натиснете с пръсти, за да извадите празната кутия и да сложите пълнителя. Невероятно просто, тази техника позволява да сменяте цветовете заедно със сезоните, за да подсилите абсолютно всеки нюанс на своя тен. Е, влюбихте ли се?

Written by:

Published on: 30/01/2015

Filled Under: Козметика

Views: 3995

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.