MENU

Трансформация Grandiôse – най-красивите очи

Grandiose-mascara-campaign

Трансформация Grandiôse – най-красивите очи

Спиралата е най-обичаният и най-използван грим продукт. Тя е и един от най-благодатните за експертите, заради безкрайния си потенциал. Защо? Извито и обло, окото е частта от лицето с най-разнообразни форми, с много трудни за достигане зони. Сега всяка жена може да има най-неустоимите очи, независимо от възрастта, етиката или индивидуалните черти на лицето. Неоспоримият лидер и експерт в спиралите Lancôme създава отново нещо специално, прескачайки границите на мечтите и технологичната иновация – бижуто за очи Grandiôse.

В общество, в което времето се превърна в дефицитен лукс и в този непрестанно развиващ се свят, където всяка жена търси най-модерния аксесоар, за да усъвършенства красотата си, Lancôme пренаписва и обновява кодовете на един от най-обичаните грим продукти – спиралата. Много повече от просто продукт, новата Grandiôse представя уникална авангардна реинтерпретация, отговаряща и на очакванията на всяка жена за опростена техника на нанасяне – само с няколко завъртания!

Сега повече от всякога, спиралата е истинският най-добър приятел на жената! Създавайки Grandiôse, Lancôme става господар на времето, аеродинамичната форма и лесното нанасяне, усъвършенствайки изкуството на грима. А за да подсили иновацията и фантазията, увековечава традицията за френски шик без усилия.

Експертите в грима за очи при Lancôme изучават и създават теория за неговите сложни форми в семинари за грим – работейки с хора, които прецизно използват спирала, така че да различат качествено техните затруднения и да предложат безпрецедентни решения. Така те обособяват 2 основни проблема:

GRANDIOSE SKETCH5_1Проблем 1: „Другото око“
Генерално жените намират за по-лесно да гримират окото, което е от същата страна на ръката, която нанася спиралата. Когато я нанасят на второто око, най-често използват три техники, но никоя от тях изцяло задоволителна:
– прекарват четката над носа
– изкривяват четката, за да достигнат другото око
– хващат я с другата ръка
Проблем 2:Да достигнем миглите“
Миглите на вътрешните и външните страни са изключително трудни да бъдат достигнати и покрити качествено със спирала. Тъй като от една страна извивката на окото може да се наруши на няколко места (вътрешния ъгъл, центъра, външния ъгъл), а от друга миглите могат да се отклонят в различни посоки заради напластяване на спирала, жените се срещат със следните предизвикателства ежедневно, които обаче изчезват, когато някой друг нанася спирала им.

– да постигнат симетричен резултат едновременно и на двете очи.
– лесно достигане на всички мигли, въпреки релефа на лицето.
– да успеят да уловят и покрият със спирала всички мигли от корена до върха, дори и в трудно достъпните зони.

Като с магическа пръчица, с изваяната си четка и изключително наситени пигменти, Grandiôse преодолява всички тези трудности, като същевременно придава на очите зашеметяващ ефект. Още с първото нанасяне, тя прави основата на миглите по-плътна, като ги покрива от корена до върха. Те са съвършено разделени и изключително подчертани.

GRANDIOSE 2_1Grandiôse създава ново съвършенство в грима с експертен резултат изключително лесно, благодарение на умната технология. Вече няма нужда някой професионалист да прави грима ви, за да имате съвършени мигли от корена до върха. С издължаване, извиване и обем, Grandiôse изцяло преобразява очите за поразително красив резултат!
И това не е всичко. На границата между скъпоценен аксесоар и произведение на изкуството, флаконът със своите чувствени, пищни извивки е едно съкровище, което олицетворява сливането на дизайн и красота.. обвита в наситено черно, тя е колкото авангардна, толкова и мистериозна. Като прецизно изработен талисман, емблематичната роза Lancôme се вижда в изключително деликатна форма в полупрозрачната дръжка на спиралата Grandiôse.
Двойната извивка на дръжката пък позволява автоматично да се смесва формулата, всеки път, когато се отвори флакона на спиралата. Четката се докосва до вътрешната стена на флакона от горе до долу с въртеливи движения. Затова е невъзможно да се получи така, че четката да е суха, или да остане продукт само по стените на флакона: продуктът е винаги свеж и лесен за нанасяне от началото до края.

Как да нанасяте Grandiôse, за да постигнете най-красивите очи?

Четката на новото козметично чудо на Lancome има ергономична форма за нова техника на нанасяне. За по експертна техника, поставете четката в основата на миглите. Нанасяйте като започвате от външния ъгъл на окото и местите навътре. Издължете като извършвате зигзагообразни движения. Изключително интуитивна за употреба, овладявате Grandiôse само след няколко нанасяния. Преди дори да погледнете инструкциите, най-важното, което трябва да запомните, е просто да въртите четката в пръстите си и да свикнете с това.

1. Започнете като нанасяте спирала на горните мигли на външния ъгъл. За да направите това задръжте дръжката с извитата част надолу и извийте миглите.

2. Леко завъртете четката в пръстите си: четката естествено застава хоризонтално над центъра на окото. Така работите втората част.

3. Работете с леки трептящи движения от ляво на дясно, като притискате четката близо в основата на миглите и повдигайте с всяко ново нанасяне. Повдигнете миглите.

4. Още веднъж завъртете четката на останалата трета страна, като позиционирате четката над останалата вътрешна трета част на миглите. Наклонът на четката идва естествено и тя започва да сочи към носа. Издължете вътрешните мигли.

5. Нанасяйте по същия начин и на долните мигли.

grandiose1_1

Идеалната ергономична форма позволява да достигнете другото око без проблеми

Извитата форма на четката осигурява цялостен достъп за всичките 3 техники на нанасяне, като нанасянето на самата спирала е изключително лесно:

1. Четката над носа

Благодарение на уникалната форма е лесно четката да мине над носа, за да се нанесе спиралата на първите 2/3 (външен и централен). Обърнете ръка леко, за да гримирате вътрешния ъгъл.

2. С другата ръка

Огледалният образ на техниката важи за другото око. Определено е време да забравите бързите, резки и многобройно повтарящи се движения. Работете бавно, равномерни движения, за да нанасяте качествено туша от корена до върха.

– Неповторим Grandiôse обем

За истински Grandiôse обем, бавно и прецизно поставете четката в основата на миглите. Започнете от външния ъгъл, натиснете нагоре за да повдигнете колкото може повече миглите. След като основата на миглите е туширана, всичко, което трябва да направите, е да нанесете от продукта до върха, за да създадете феноменална извивка. Повторете нанасянето и за миглите от външната част на окото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.