MENU

„ЖИВЕЙ АКТИВНО! и със своето куче“

1

„ЖИВЕЙ АКТИВНО! и със своето куче“

За трета поредна година стотици почитатели на активния начин на живот и приключенията и техните домашни любимци ще се включат в „Живей активно! И със своето куче”. На 28 септември от 10.30 часа на обособената площадка за разходка на кучета в Южния парк ще бъдат организирани демонстрации, спортни активности и игри с много подаръци от Purina Dog Chow. Началото на събитието ще дадат актьорът Владо Карамазов и хип хоп изпълнителят Играта. Владо ще търси нежната половинка на своя четириног приятел. Дали ще я открие?

Вашето куче иска да се запознае с истински кучета-герои, които му дават пример? Доведете го тази неделя в Южния парк и сбъднете желанието му. За първи път в историята на събитието ще бъде отдадено нужното внимание и уважение към кучетата с призвание – тези, които ни спасяват, помагат, водят и пазят. Под наслов „Професия куче” инициативата „ЖИВЕЙ АКТИВНО! и със своето куче“ ще ни запознае с кучета-герои: кучета –водачи; кучета от планинската спасителна служба, заедно със своите водачи; полицейски, пожарникарски и граничарски кучета. Те ще приобщят участниците към различни каузи, ще разкрият приноса на силната връзка между човека и кучето и ще бъдат удостоени с почетни награди.

2

За поредна година ще бъде представен спорта за кучета DOG FRISBEE от професионалния треньор Асен Аролски и ще бъдат обособени 3 зони за кучета на различна възраст. Разходки във влажни гори, тичане през локвите, гонене на фризби – всеки ден и на всяка възраст домашният любимец е готов за нови приключения. В кътовете всички стопани ще могат да получат полезна информация, консултации и уроци как да се грижат по-добре за своите най-добри приятели, каква храна е подходяща за тях в съответния етап от живота им, за да имат винаги неизчерпаема енергия, както и как да спортуват и да се забавляват заедно.

Frizbee

Организаторите от Нестле България и Purina Dog Chow ще дадат възможност и на всички треньори, кучешки клубове, школи и любители да покажат възможностите на своите кучета, като се включат в демонстрациите, игрите и уроците. Всеки, който дойде, ще научи забавни трикове, докато се състезава със своя домашен любимец и ще има шанс да спечели много награди и изненади от Purina Dog Chow. Всичко, което е необходимо на стопаните, за да се включат в активността със своя четириног приятел, е желание за приключения, добро настроение и въображение за създаването на уникални игри с тяхното куче.

Agility

Фондация “Очи на четири лапи” също ще се включи в третото издание на инициативата с атрактивни демонстрации и съвети при дресирането на кучета-водачи.

park

Предстои един забавен и активен ден, изпълнен с много спортни предизвикателства за стопаните и техните домашни любимци. Не губете време, а елате, покажете желание, добро настроение и въображение и спечелете активен СПА уикенд за вас и вашето куче!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.