MENU

Nivea включва серумни перли в Anti Age борбата

NIVEA продължава да е верен помощник на жените в борбата със стареенето на кожата и поддържането на нейния младежки, сияен вид. Козметичният бранд обогатява семейство си от Аnti-Age продукти с иновативните Серумни перли NIVEA Cellular Anti-Age за възстановяване на обема, които подпомагат възстановителните свойства на кожата.

Серумните перли NIVEA Cellular Anti-Age съдържат най-ефективните съставки против стареене:

1) високо концентрирана хиалуронова киселина, която прониква дълбоко в слоевете на кожата;
2) колагенов бустър, активиращ производството на колаген – за подсилване на структурата на кожата;
3) креатин, който спомага за запазването на енергията на кожата и метаболизма на кожните клетки – за лифтинг ефект и възстановен контур на лицето.
Формулата на Серумните перли NIVEA Cellular Anti-Age работи на клетъчно ниво, за да противодейства на видимите следи от стареенето, възстановявайки обема и еластичността на кожата от вътрешността.
Освен с богатия комплекс от ценни съставки, NIVEA Cellular Anti-Age се отличава и с уникалната си текстура. Серумните перли се смесват с активен хидратиращ гел и непосредствено преди нанасянето им върху кожата се превръщат в свежо активиран серум, което допринася за най-пълноценно усвояване на съставките, съдържащи се в тях.

Грижата за кожата на лицето е от изключителна важност за жените на всяка възраст. Серумните перли NIVEA Cellular Anti-Age оставят усещане за перлена мекота, възвръщат еластичността на кожата и способстват за поддържането на свеж и младежки вид на лицето. Кожата е видимо подмладена и озарена.

Written by:

Published on: 19/01/2017

Filled Under: Козметика

Views: 2656

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.