MENU

Глинени маски – най-нашумялата тенденция в грижата за кожата

bpalvin_masque_noir_1

Глинени маски – най-нашумялата тенденция в грижата за кожата

Както в много други козметични области, така и в грижите за кожата, L’Oreal Paris поставя началото на нова ера – готови за употреба глинени маски в бурканче, обогатени с различни етерични масла или екстракти за различните нужди и проблеми на кожата. Запознайте се с най-нашумялата тенденция в грижата за кожата – глинени маски Pure Clay от L’Oreal Skin Expert Paris, и я направете свой ритуал!

Маските за лице са познати от древни времена. Но вместо да се чудите какви съставки да забъркате или коя комбинация е подходяща за вашата кожа, L’Oreal Skin Expert Paris предлага готово решение.

С новите глинени маски в бурканче Pure Clay L’Oreal Skin Expert Paris съживява почистващата серия продукти в портфолиото си и създава нова тенденция в грижите за кожата. Благодарение на комбинацията от 3 различни вида глина с натурални масла и екстракти, тя става по-чиста, по-сияйна и по-гладка само с едно нанасяне. Възпаленията затихват, себумът намалява, несъвършенствата изчезват, тенът се изравнява. Ето и какво действие има всяка една от трите глинени маски Pure Clay.

1. Глинена маска Pure Clay Glow (3 вида глина + растителен въглен) – маска с озаряващ ефект на кожата

Обогатена с растителен въглен, който действа като магнит за замърсяванията. Кремообразната текстура на тази почистваща маска извлича замърсяванията от повърхността на кожата и действа на порите като оставя кожата чиста и красива. Нанесете слой от маската на лицето си и се насладете на релаксиращия й аромат.

pureclay

2. Глинена маска Pure Clay Purity (3 вида глина + екстракт от евкалипт) – маска за пречистване и матиране

Обогатена с екстракт от евкалипт, познат с пречистващите си свойства. Кремообразната текстура оставя кожата почистена и матирана, без да я изсушава. Разнесете маската по кожата и я оставете да подейства, за да бъде кжата ви чиста и свежа, и да се насладите на релаксиращия й аромат.

3. Глинена маска Pure Clay Exfo (3 вида глина + екстракт от червени водорасли) – маска за почистване и блясък

Обогатена с екстракт от червени водорасли, познати с озаряващите си свойства. Фино смлените костилки от кайсии нежно ексфолират повехналата кожа с неравен тен и разкриват естествения й блясък. Кремообразната зърниста текстура озарява тена като ексфолира кожата ви, без да я изсушава. Нанесете слой от маската на лицето си и се насладете на релаксиращия й аромат.

Накрая, една малка вметка: от идната година и занапред брандът L’Oreal Paris вече ще се представя с ново лого на пазара – L’Oreal Skin Expert Paris. Изненадите те първа предстоят!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.