MENU

Джейми Дорнан не се чувства комфортно… гол!

Jamie-Dornan-81

Джейми Дорнан не се чувства комфортно… гол!

Можете ли да си представите? Г-н Петдесет нюанса сиво – Джейми Дорнан не се чувствал комфортно, когато трябвало да се съблича за голи сцени или фотосесии! Това си признал самият той в интервю за американски таблоид.

Въпреки че е имал множество горещи моменти във филма, чиято премиера се очаква с нетърпение, не му било приятно да се разголва пред толкова много хора на снимачната площадка. „Установих, че е трудно заснемането на секс сцени само с едно щракване на пръстите”, допълва той.

Откровенията на Г-н Грей определено изненадаха почитателките му, защото в трейлъра на „Петдесет нюанса сиво” няма и най-малък намек за стеснителност.

„Това е работа. Няма друг начин. Просто приемаш, че си интимен с много хора, които не познаваш добре и всички сте в една стая. Но все още ми е трудно да приема физическата страна на голотата. Опитах всичко възможно да не се натрапва единствено тялото ми по време на снимки. Никога не съм се чувствал комфортно с тази част, въпреки че изображенията ми в Гугъл вероятно твърдят обратното. Но не съм виждал своя снимка без дрехи, за която да си помисля „Изглеждам добре!”, споделя Джейми Дорнан.

jamie3

По думите му той е открил много неща за себе си по време снимките на еротичната лента. Според него пресъздаването на такъв комплексен и силен характер като Крисчън Грей е било като вид самотерапия по пътя към усъвършенстването му като актьор. „Това, което е много забавно в избора на тази професия е, че разбираш много неща за себе си. Във всеки нов проект научаваш нещо ново. Като индивидуална терапия, но случваща се по един откачен начин“, обяснява Джейми Дорнан.

Исках да придам смисъл на неговата жестокост, на неразбирането му от хората, на борбата му за любов и приемането му такъв, какъвто е. Крисчън Грей е изключително властен човек, но мисля, че има един елемент от героя ми, който е нереализиран в лентата. Не искам да правя паралел с моя живот, но просто имах усещането, че го разбирам, така че се чувствах комфортно, когато се съгласих да изпълня ролята му”.

Ах, този г-н Грей… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.