MENU

Ароматна грижа за кожата

 

Ароматна грижа за кожата

Ароматна грижа за кожата

Ароматната грижа за кожата под формата на козметични продукти с изкушаващи съставки са един прекрасен начин да поглезите тялото си и да подобрите комфорта в собственото си тяло. Има множество начини да го направите, но първо вижте защо е важно да включите ароматната грижа в разкрасителния си ритуал и как да го направите.

Ароматната грижа за кожата на тялото може да бъде под формата на крем, лосион, душ гел, дезодорант и дори парфюм. А ако комбинирате няколко от тези различни по вид и формула продукти, ще подсилите благоуханния им ефект, така че да продължи през целия ден (или цялата нощ).

Въпреки че няма точно правило кога да използвате ароматна козметика в грижите за тялото си, нанасянето й след баня е особено важно. Заедно с влагата, която ще запечата в порите, обогатената в повечето случаи с полезни природни съставки формула ще проникне и ще се запази в дълбочина. Така през целия ден ще имате усещането, че се носите из благоуханна градина.

Освен това, в зависимост от характерните особености на същите тези съставки, ароматната грижа за кожата може да подейства като мигновена ароматерапия за организма. Аромат на цитруси и свежи плодове ще ви зареди с енергия, аромат на лавандула или лайка ще внесе вътрешна хармония и ще премахне стреса, аромат на шоколад, бадеми, ванилия или други сладки изкушения ще възбуди сетивата ви, а аромат на цветя ще повдигне настроението ви.

A може би по нямате навика да хидратирате кожата си след баня? Или сте от хората с динамичен дневен ред и забързан начин на живот, едва ли ви остава много време за пълноценни козметични грижи? В такъв случай идеалният вариант за вас са ароматните душ гелове и формули за под душа. Усещането за хидратиране в дълбочина и мигновена свежест толкова ще ви се услади, че вече няма да пропускате да си я осигурите по време на рутинната процедура.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


За финал, като ароматна грижа за кожата не бива да пренебрегваме дезодорантите. Не само заради защитата от неприятни телесни ухания, но и защото наистина ще допринесат за цялостния ви комфорт. Не забравяйте, че кожата на подмишниците е деликатна, подложена на постоянен стрес от триенето на дрехите и неприятното отстраняване на окосмяването. Затова заслужава специално внимание и най-нежна грижа.

И ако само до преди няколко години дезодорантите бяха просто необходимост, в XXI в. те са продукт, на който да се наслаждавате. Което означава, че освен повече дълготрайност, формулите им са изцяло в полза на потребителя – вече не оставят бели следи по дрехите, отнасят се нежно към кожата и се поднасят в нестандартни варианти.

Като любители на чувствените усещания, ние от Sense4Style.com ви препоръчваме да осигурявате на кожата си маскимална доза ароматни грижи, но само с качествени козметични продукти. Избирайте аромати, които ви карат да се чувствате добре и които подхождат на кожата ви. Старайте се да използвате благоуханен продукт за всяка стъпка от ритуала си. И завършвайте с любим парфюм. Само след няколко дни ще се чудите как сте живели без тази пълноценна ароматна грижа за кожата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.