MENU

So chic! – марката Etam отваря врати с нова зашеметяваща визия

DSC_5404_1

So chic! – марката Etam отваря врати с нова зашеметяваща визия

Etam не е просто марка за бельо. Тя предлага на своите клиенти цялостна терапия за красота и повдигане на самочувствието, която започва още от магазина и продължава всеки път, когато жените обличат някой от продуктите на марката.

Новата визия на Etam – So chic! въплъщава характерното френско очарование и изисканост, на което българките могат да се наслаждават в обновения магазин в Mall Sofia. Kонцепцията му впечатлява със своята пищност, без да прави компромис с ключовите за марката стил и елегантност.

DSC_5448_1

Новата визия е резултат от много изследвания на потребителските нагласи и вече жъне невероятни успехи в родината на Etam – Франция. България е първата страна извън нея, в която отваря магазин с концепция So chic! В него всяка една жена ще се почувства специална и завладяна от магията на духа на френското очарование, красота и стил. За първи път клиентите ще могат да се насладят на удобството и комфорта, съчетани с изисканост и лукс, които са характерните черти, отличаващи Etam от останалите марки.

DSC_5588_1

Etam е номер 1 марка за дамско бельо във Франция. Тя е създадена през 1916 и е неотменно до тях от момента на тяхната еманципация до днес. Тя се стреми да бъде достъпна за всички, като успоредно с това непрекъснато предлага на своите клиенти иновации в бельото, за да бъде изживяването на клиентите уникално във всеки един момент. Марката носи френското очарование, за което мечтае всяка жена!

DSC_5674

Etam Lingerie предлага пълна гама от женствено и модерно облекло за през деня, през нощта и за вкъщи, а също така и бански костюми. Но тъй като марката винаги се стреми да задоволи постоянно променящите се нужди на жените, залагайки на иновацията, красотата и удобството, тя включва и нови сегменти – чорапи, чорапогащници, нови материи и дори козметика. Не е ли това шик?!

Written by:

Published on: 19/09/2014

Filled Under: Мода

Views: 4009

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.