MENU

Захари Бахаров, Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Nivea разказаха приказки за грижата

JulianVergov_ZahariBaharov_VladoKaramazov_GeriTuriiska

Захари Бахаров, Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Nivea разказаха приказки за грижата

Преди броени дни на специално събитие в зала Мати Ди NIVEA представи  двете си нови продуктови серии – почистващи продукти за лице Crème Care и дезодоранти NIVEA Protect & Care. Домакин на събитието беше чаровната Гери Турийска, а тримата любими актьори Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владо Карамазов прочетоха пред гостите забавни истории, създадени от авторите и феновете на „Пощенска кутия за приказки“, под надслов „Синя приказка за грижата“. 

Новото и в двете категории е, че се основават на грижовната формула на емблематичния крем в синята кутийка.

Иновативната серия продукти за почистване на лице на NIVEA Crème Care съдържа 3 продукта: почистващо мляко, лосион за измиване на лицето и мокри кърпички.

nivea_care1

Същността и ефективното действие на тези продукти се корени в перфектното равновесие между дълбоко почистване и нежна грижа, в резултат на което кожата е почистена, мека и нежна. Революционната формула, вдъхновена от най-добрите съставки на над 100-годишния крем в синя кутийка NIVEA Crème, съдържа юсерин, който подсилва естествената бариера на кожата, и пантенол, който подпомага процесите на регенерацията й.

Почистващите продукти за лице от серията NIVEA Crème Care са идеални за ежедневна употреба и всеки тип кожа, като оставят усещане за чистота, свежест и добра хидратация.

Другата нова продуктова серия са дезодорантите NIVEA Protect & Care, които са разработени във вариант за мъже и за жени. Ефективната формула предпазва кожата от изпотяване за 48 часа в три различни опаковки: спрей, рол-он и стик, благодарение на които потребителите няма нужда повече да правят компромис между защита и грижа.

nivea_care2

Дезодорантите от серията NIVEA Protect & Care притежават познатия на поколения аромат на NIVEA Crème, който провокира истинско усещане за грижа. Ефективната формула предпазва кожата от изпотяване за 48 часа, а в комбинация с ценните NIVEA Creme съставки се грижи за мекотата й през целия ден. В резултат деликатната Ви кожа, скъпи дами, е защитена и определено можем да заявим, че това е най-грижовният, създаван досега, дезодорант на NIVEA.

Серията NIVEA Protect & Care има вариант и за господата. Формулата на дезодорантите, които отново са във вариант спрей, рол-он, и стик, е разработена според нуждите на мъжката кожа. Дезодорантите NIVEA MEN Protect & Care притежават деликатен мъжествен аромат и защитават кожата от нежелани раздразнения.

nivea_care3

Доверете се на новите продуктови серии на NIVEA и превърнете нежната грижа на кожата в ежедневен ритуал на красотата!

Written by:

Published on: 04/04/2016

Filled Under: Козметика

Views: 4006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.