MENU

Femme Icon – новото име на женското обаяние

femme_icona

Femme Icon – новото име на женското обаяние

Всяка жена иска да притежава неустоимото обаяние, което поставя всички около нея на колене. С новия си аромат Femme Icon, вдъхновен от неугасващата сила на автентичната красота, козметичният гигант AVON й осигурява точно това невидимо тайно оръжие.

PFFEU_002_GS_1186709MAR0815_res_1Femme Icon e съвършеният парфюм за всяка дама, която иска да притежава обаянието на изтънчена икона, без значение къде отива или какво прави. Парфюм със собствен характер и неустоимо излъчване за женственост, неподвластна на времето. Идеален за потапяне в романтичния полъх на есента, той деликатно обгръща сетивата и създава усещане за сила и увереност, превръщайки всяка жена в богиня, а всяко нейно движение – в пленителна магия.
Парфюмът с ухание на есенно вълшебство създава приказно усещане за ефирност и превръща всяка дама в неподражаема икона на женствеността. В сърцевината си ароматът носи кадифени листенца от роза, а меките дървесни нюанси на пачули се преплитат с масла от червени плодове, за да допълнят благоуханния букет с топлота и чувственост.
Опияняващият еликсир с карамелено-мускусни акорди прави звездния си дебют в луксозна опаковка, която се откроява със своята златиста и диамантена елегантност. Защото първото впечатление винаги е определящо. 

В основата на аромата Femme Icon и неговият по-голям брат – Femme – най-флоралните аромати на козметичния бранд, стои Хари Фриймонт – майстор парфюмерист във Firmenich, една от най-почитаните фирми за аромати в света. Професионалист от най-високо ниво, печелил многобройни награди „Fifi” (най-престижните отличия в индустрията) Фриймонт винаги успява да улови духа на марката и да обедини толкова много емоции само в едно шишенце.

femme

„Бях вдъхновен от проблясък на диамант. Исках да създам луксозен букет от изтънченост – точно като модерната жена. Желанието на жените да държат света в ръцете си ме предизвика да разплета тайната на дамите и да изразя всеки техен слой с аромата си. Парфюмът е израз на желанието ми да приема жените такива, каквито те вече са. Дамите, които използват ароматите са прелестни и съблазнителни. Те са олицетворението на модерния блясък, а личността им предизвиква вниманието на околните по един естествен и непринуден начин. За тях парфюмът е аксесоар към стила им и именно затова той трябва да е също толкова многопластов, колкото са и те самите.”, споделя Хари Фриймонт за своите две благоуханни рожби и допълва: „Опаковката е много важна. Тя допълва историята на всеки парфюм и задължително трябва да носи духа на аромата.”

Новият аромат Femme Icon може да бъде поръчан на www.avon.bg или на Представител в кампания 12 от 20.08.2015. Бъдете обаятелни!

Written by:

Published on: 21/09/2015

Filled Under: Козметика

Views: 3516

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.