MENU

Изкуствените мигли – очарование с десетилетна история

 

Изкуствените мигли – очарование с десетилетна история

Изкуствените мигли – очарование с десетилетна история

Вече десетилетия наред шоубизнесът и артистичният свят налагат модели, които превръщат миглите във фетиш, а милиони жени успяват с лекота да озарят визията си. С появата на изкуствените мигли Eylure през 1947 г. очарованието на погледа излиза извън екрана, за да се превърне в основно оръжие на женската красота и в запазена марка на холивудските звезди. Днес изкуствените мигли вече имат ново лице!

От хилядолетия жените умело подчертават очите си като използват различни техники. Древните египтяни използвали сажди, за да потъмнят миглите си, а за повече драматизъм римляните украсявали очите си с обгорени розови листчета. От 1947 модерните жени имат Eylure.

През 1946 г известните британски филмови гримьори – братята Дейвид и Ерик Елиът, успяват майсторски да залепят изкуствени мигли върху клепача и цели 66 години те красят женските лица, включително известните образи на кинозвезди като Елизабет Тейлър, София Лорен, Марлене Дитрих, Одри Хепбърн, Ракел Уелч, Джоан Колинс, Джоан Фонтейн, Ингрид Бергман, Дебора Кер, Барбара Картланд. Именно ролята на Клеопатра, изигран от Елизабет Тейлър, се превръща в трамплин за двамата братя и техният нов продукт предизвиква истинска иновация в киното.

migli2_1

Усъвършенствани във времето, Eylure запазват притегателната си сила дори в ерата на супермоделите и допринасят за очарованието и харизмата на красавици като Наоми Кембъл и Синди Крауфорд. Способността им да променят незабавно женското лице се оказва изкушаваща и за знаменитости като Никол Кидман, Лиса Кудроу, Мини Драйвър, Кайли Миноуг и Виктория Бекъм.

Днес, овладели изкуството на миглите вече 65 години, Eylure представят новото лице на продуктите, отбелязвайки приноса на компанията в индустрията за красота. Марката представя новата опаковка на продуктите си, разделени в осем серии: Naturals, Lengthening, Texture, Dramatic, Volume, Definition, Exaggerate и Pro-Lash. Последните две са нови категории, специално разработени да бъдат лесни за употреба от клиента.

miigli1

За първи път марката представя и специални стартови комплекти, които освен чифт мигли съдържат и една пробна мигла за дясно око, лепило – 2бр. и инструмент за поставяне на мигли.

migli

Маркетинг мениджърът на Eylure, Claire Garner споделя: „С обновяването на бранда ние се опитахме да улесним клиента, колкото е възможно повече – просто изберете ефекта, който искате да постигнете с миглите и след това използвайте цветовете на опаковката, за да намерите перфектния за вас стил мигли.

migli3_1

Всички мигли на Eylure са ръчно направени, 100% естествени и за многократна употреба. Изберете своите и се пренесете в света на Холивуд!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.