MENU

Щастливо детство и приказни моменти с новата лимитирана серия на Nivea

Raffi&decata

Щастливо детство и приказни моменти с новата лимитирана серия на Nivea

И през тази година NIVEA Crème отново ще изненада своите потребители с лимитирана серия, този път с четири приказни герои – момченце, малката му сестричка, зайче и фея. Така, през следващите месеци, до познатия крем в любимата синя кутийка в търговската мрежа ще можете да намерите и комплект от книжки с приказки: „Приключението на Тео сред възглавническата планина“, „Мая и загубената вълшебна пръчица“, „Тео прави голям скок“ и „Мая и феята отиват на пътешествие“.

Приказките са създадени от илюстраторката Жуел Турлюне и писателя Удо Вайгелт и са посветени на нуждата от грижа, сигурност и семейство. Приказните герои получават нужната подкрепа от своите родители и NIVEA Crème, които в трудни моменти им вдъхват увереност и кураж, за да преодолеят всяко едно препятствие.

nivea_creme

Всеки герой в историите е създаден така, че да вдъхновява и учи децата на истински стойностите неща от живота – закрила, любов и грижи, като същевременно приказките са изпълнени със забавни приключения. С красивите си илюстрации и омагьосващи приказки лимитираната серия на NIVEA Crème има за цел да осигури още много вълшебни моменти за родители и деца!

Anna Ivanova&Plamen Stoianov

Този път обаче, новата лимитирана серия NIVEA Crème е пряко обвързана с една благородна кауза. В процеса на своята отдаденост и последователност в грижата за семейството NIVEA Crème осигурява на своите потребители възможността да допринесат за дейността на SOS Детски селища България. Марка №1 в грижата за кожата обяви, че ще дари по 30 стотинки на SOS Детски селища България с всяка покупка на продукт от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“, за да подпомогне дейността на организацията, която през 2015 г. отбелязва 25 години от учредяването си с интегрирана кампания под надслов „Кажи ДА на щастливото детство“.

Raffi

Победителят от X-фактор – Рафи, също подкрепи инициативата, като прочете пред поканените на представянето на новия NIVEA Creme деца, една от вълнуващите приказки на марката.

Written by:

Published on: 23/04/2015

Filled Under: Козметика

Views: 3498

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.