MENU

Райън Рейнолдс е новото лице на ароматите Armani Code

Giorgio Armani Beauty има удоволствието да обяви Райън Рейнолдс за новото лице на ароматите Armani Code. Новата кампания на Armani Code с участието на канадския актьор и продуцент ще бъде пусната през февруари 2019 година. 

Първата кампания с актьора Райън Рейнолдс ще бъде посветена на Armani Code Absolu, новият аромат на Armani Code. Филмът е режисиран от Рийд Морано, носител на наградата “Еми” за поредицата “Приказката на слугинята”, а снимките са направени от фотографa Матю Брукс.

„Със статута си на самореализирала се модерна мъжка фигура, Райън Рейнолдс перфектно въплъщава съвременната чувственост на Armani Code: човек с харизма, автентичност, стил и правилната доза ирония”, каза г-н Джорджо Армани.
Първоначално представен през 2004 г., Armani Code е съвременното въплъщение на самореализацията и личността на човек, който владее изкуството на съблазняване. Ароматът се нарежда в топ 10 на мъжките аромати по целия свят.
Номинираният за наградите „Златен глобус“ и продуцент на филма на 20th Century Fox „Deadpool“ Райън Рейнолдс е един от най-разнообразните водещи актьори, безпроблемно преминаващ през различни жанрове на драма, екшън и комедия в своята богата и все по-развиваща се кариера.
Екшън комедията „Бодигардът на убиеца“, трилърите „Признак на живот“, „Секретна квартира“ и „Погребан“, драмите „Зеленият фенер“, „Жената в златно“ и „Разходка по Мисисипи“, филмът на ужасите „Ужасът в Амитивил“ и комедиите „Размяната“ и „Предложението“ доказват изключителното разнообразие в работата на Рейнолдс.

Неговите предстоящи филмови участия включват продукцията и главната роля в адаптацията на бордовата игра „Clue“, както и на дългоочаквания нов филм на Майкъл Бей „6 Underground“, който ще бъде пуснат по Netflix през зимата на 2019 година.

Райън Рейнолдс също така е член на борда на директорите на фондацията „Майкъл Джей Фокс“, която подпомага проучванията в областта на паркинсоновата болест чрез изследвания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.