MENU

Пригответе се за лятото с… Avene

 

Пригответе се за лятото с фотозащитните ппродукти на Дерматологична марка No1 в Европа

Пригответе се за лятото с фотозащитните ппродукти на Дерматологична марка No1 в Европа

Слънцето пече… и си мислим за…море! Но преди да започнете да правите планове за екзотични почивки, помислете за грижата за кожата през лятото. Защото  добрата подготовка е от съществено значение за максималната наслада от слънцето, без риск.

В последните години климатичните промени налагат все повече промени в грижата за кожата ни. Ако до скоро просто слагахме „някакъв крем”, то сега употребата на слънцезащита, отговаряща на качество, ефикасност и безопасност е неизменно – независимо къде се намираме –  в града, в планината, на брега на морето…

Създадена по тези стриктни изисквания, серията Слънчева защита на Дермокозметична марка №1 в Европа Avène, не случайно за поредна година е на първа позиция по продажби в аптеките. На 11-ти април в „Опера кафе” в центъра на столицата, екипът за България откри летния сезон с тематична пресконференция, на която представи новостите, тенденциите и изненадите, подготвени за почитателите на Avene тази година.

Hydrance SERUM_1По традиция, г-жа Дарина Христова, Бранд мениджър Avène, посрещна гостите с благодарност за дългогодишното партньорство. Велислава Вълчанова, Мениджър обучения на Марката щрихира и основните промени по сериите, а именно още по-деликатни формули, елегантни и удобни опаковки и сигурна защита!
„Звездата“ на събитието беше новият продукт на лаборатории Avène – хидратиращ серум Hydrance Optimale, предназначен за дълбока хидратация на кожата – основен фокус за пролетта и подготовка на кожата за лятото.
Верни на съвършенството си, лаборатории Avene са превърнали формулата на Hydrance Optimale в истински дифузьор на хидратация за чувствителната кожa, съчетавайки в нея изключителна концентрация на Термална вода Avène (77%), липозоми с Термална вода Avène и хидрофилна 3D матрица за интензивно и дълготрайно хидратиране на дехидратираната кожа.
Резултатът? Ревитализирана и успокоена кожа с изгладени бръчици – ефикасност, изразена от първия курс на третиране (3 седмици).

?????????????Разбира се, това далеч не бяха всички изненади подготвени от Avène… Марката за първи път представи най-новото попълнение в слънчевото си портфолио: Слънцезащитно олио Висока защита SPF 30 – лятото никога вече няма да е същото! Олиото, предназначено за всеки тип чувствителна кожа, се отличава с формула с уникална тройна комбинация:
1. Благодарение на наличието на пре-токоферил, мощен антиоксидант, кожата е и предпазена от оксидативния стрес.
2. Фотостабилна и водоустойчива, тази формула е без алкохол и без силикони, както и не съдържи филтри – цинамати.
3. Изненадваща приятно текстура, която се плъзга и топи в кожата и осигурява фотозащита в пълна безопасност и максимално удоволствие от слънчевите ласки.
Признати със своята експертиза за фотозащита, в Дерматологични лаборатории Avène имат доверие лекари и потребители от повече от 20 години. Доверие в изключителните активни съставки, сред които и общоизвестната Термална вода Avène, във формули, които са с доказана ефикасност, но които винаги осигуряват място и за удоволствие. Удоволствие от текстури с матов и тип пудра завършек, с уникален комфорт, прозрачни и нелепнещи, без бели петна, емулсии с изключителен dry touch ефект…и още нещо…

Пожелаваме ви едно прекрасно лято с Avène!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.