MENU

“Престиж” – най-сладката дума

prestige

Едва ли има българско семейство (а и сред онези, напуснали пределите на страната ни), което да не е вкусвало и да няма любимо лакомство сред бисквитите, вафлите и сухите кексове с марка “Престиж”. Да, като пазарен лидер във всички категории, в които оперира „Престиж 96“ АД се стреми да създава и развива продукти, които да гарантират отлично преживяване и вкус на своите потребители. Именно тази философия вдъхнови създаването и на най-новата продуктова линия в семейството на компанията – „Престиж Селекция“.

На 12 май 2016 г., на чаша ароматно кафе и множество сладки и солени изкушения, в изисканата обстановка на Гранд Хотел София компанията представи своя най-нов бранд – „Престиж Селекция“. Засега под този бранд са лансирани:

  • „Престиж селекция ЛЮБИМИ“ – превъзходни и неустоими бисквити в три различни вкуса – какао, лешник и крем пастичерия, разработени с майсторството и класата на италианските специалисти в областта на сладкарството.
  • „Престиж селекция ФИНИ“ – ефирни и леки бисквити в два внимателно подбрани вкуса – ябълка и портокал, както и лешник с кокос и бял шоколад.

Бисквитите „Престиж селекция Фини“ са разработени с помощта и безупречната кулинарна експертиза на шеф Жоро Иванов.

bisk

„Престиж 96 е синоним на авторитет и отлична репутация. Ние заставаме с името си зад всеки наш продукт като своеобразна гаранция за високо качество и чудесен вкус. Сътрудничеството ни с шеф Жоро Иванов беше естественото продължение за развитието на новите продукти, част от „Престиж Селекция“. За нас е чест, но същевременно и дълг да работим само с най-добрите експерти в своята област.“, обясни партньорството Дарина Стоянова, изпълнителен директор на компанията.

Шеф-готвачът Жоро Иванов притежава диплома от престижния Френски кулинарен институт в Ню Йорк. В практиката си е преминал през обучения във Франция, Италия, Германия, а цели седем години е начело на ресторант с две звезди Мишлен “Ла Трюф Ноар” в Брюксел. Жоро Иванов е вицепрезидент на Евро-Ток Интернационал – асоциацията на топ готвачите в Европа и президент на българското представителство на организацията. Към момента шеф Иванов заема поста главен готвач на кулинарния екип на Гранд Хотел София.

bisk2

Ангажиментът си да гарантира винаги отлично качество на своите продукти „Престиж 96“ АД доказа и по-рано през годината, когато получи официално признание в рамките на наградите „Компания на годината 2015“, организирани от информационното издание „Business Lady”. Компанията бе наградена в категория „Индустрия“ за приноса си в областта на устойчивото развитие, качеството и иновациите в производството на захарни изделия. Компанията работи усърдно за въвеждането на модерни и иновативни производствени линии и инвестира в проекти за устойчиво развитие и създаване на продукти с изключително качество.

„Престиж 96“ АД е един от най-големите производители в хранителната индустрия в България и пазарен лидер в категориите бисквити, вафли и мини кейкове с марките си Траяна, Мираж, Роден Край, Хипер, Троя, Споко, Ная, Мюсли, Насладки и Престиж Мюсли. Две десетилетия Престиж създава любимите вкусове на България, като непрекъснато проучва предпочитанията на своите потребители и се вслушва в съветите им.

Written by:

Published on: 16/05/2016

Filled Under: Събития

Views: 5616

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.