MENU

“Убийството на Пепеляшка”

 

Издател: БАРД
Автор: Мери Хигинс Кларк и Алафеър Бърк
Страници: 320
Цена: 14,99 лв

За първи път Мери Хигинс Кларк си партнира с авторката на бестселъри Алафеър Бърк, за да ни предложат нова серия, чийто обект са неразгадани убийства.

Ubiistvoto na pepeljashka_1Телевизионната продуцентка Лори Моран е доволна – пилотната серия на риалити шоуто й „Под съмнение” жъне огромен успех. Предаването се рови около неразгадани убийства и Лори попада на подходящ материал за следващия епизод. Случаят е известен като „Убийството на Пепеляшка”.
Сузан Демпси, красива и многообещаваща студентка в УКЛА, е намерена мъртва. Смъртта й повдига много въпроси. Защо колата й е на километри от тялото? Стигнала ли е въобще до прослушването, уговорено в дома на обещаващ режисьор? Какво я свързва с професора й по компютърни науки – находчивият й ум или нещо друго? Защо Сузан е с една обувка, когато я откриват мъртва?
Лори знае, че с помощта на адвокат Алекс Бъкли, водещ на „Под съмнение”, предаването ще постигне огромен рейтинг, особено след като сред заподозрените има представители на холивудския елит и милиардери от сферата на високите технологии.
Напрежението и драмата, съпътствали престъплението, стоят страхотно на малкия екран, но ще бъде ли разгадано „Убийството на Пепеляшка”?

Written by:

Published on: 17/03/2015

Filled Under: Книги

Views: 2289

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.