MENU

Nestlé FITNESS® Delice – вкусна и балансирана закуска в едно!

13254454_1287154697992564_2261408305631092907_n

Nestlé FITNESS® Delice – вкусна и балансирана закуска в едно!

Nestlé FITNESS® е неизменна част от ежедневието на съвременната жена, защото е в основата на балансираната закуска, доброто настроение и тонус. Тази година Nestlé FITNESS® лансира своите най-нови зърнени закуски закуски. Nestlé FITNESS® Delice са хрупкави пълнозърнести закуски с вкусен пълнеж. Те са идеалното решение за едновременно вкусна и балансирана закуска, която е задължителна за всеки успешен старт на деня.

Новите продукти Nestlé FITNESS® Delice са създадени специално за жени, които държат да се хранят балансирано, но и не искат да се лишават от разнообразните и вкусни храни. Зърнените закуски Nestlé FITNESS® Delice са вкусни и полезни, хрупкави отвън, с неустоим пълнеж отвътре. Направена със 100% пълнозърнеста пшеница, зърнена закуска Nestlé FITNESS® Delice съдържа 9 витамина и минерала, включително Калций и Желязо, и освен това е източник на фибри. Предлагат се в два вкуса – шоколад и червени плодове. 

През годините Nestlé FITNESS® постоянно подобрява съдържанието на пълнозърнести култури, фибри и минерали в своите продукти и предлага разнообразни комбинации от различни вкусове. Добавянето на апетитни парченца плодове, обогатяването на хрупкавия пшеничен флейкс с ароматен мед и бадеми, неустоимият шоколадов вкус в съчетание със 7 витамина, Калций и Желязо са само част от факторите, които доказват, че балансираната и полезна закуска може да има приятен вкус, като в същото време съдържа голяма част от необходимите хранителни вещества за нашия организъм.

delice

Зърнени закуски Nestlé FITNESS® се предлагат в четири различни варианта, за да отговорят на всеки вкус – натурален, с плодове, мед и бадеми и шоколад. Към портфолиото на марката се добавят и вкусните десерти направени с пълнозърнести култури Nestlé FITNESS®, които се предлагат в 3 вкуса – бисквитки и крем, ягода и млечен шоколад и лешник, а всеки десерт съдържа по-малко от 89 кCal.

Зърнените закуски на NESTLE® се произвеждат от Cereal Partners Worldwide (CPW SA). CPW SA е основана през 1990 г. като съвместно дружество между General Mills Inc и Nestlé SA, което се фокусира върху производството на готови за консумация зърнени закуски в цял свят. Дружеството съчетава силните страни и на двете компании и е със седалище в Лозана, Швейцария, където се намира и най-големият научно-изследователски център на NESTLE®. CPW разполага с 16 производствени центъра и осигурява работа на над 4000 души по цял свят. В портфолиото на CPW са включени над 50 марки зърнени закуски – в т.ч. NESTLÉ® FITNESS®, CHEERIOS®, CHOCAPIC® и NESQUIK®. С продажби в над 140 страни по света, компанията отчита висок ръст на продуктите си в обем продажби и водещ пазарен дял.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.