MENU

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO отпразнува 5-и рожден ден в България

Nescafe Dolce Gusto cake

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO отпразнува 5-и рожден ден в България

NESCAFÉ® Dolce Gusto отпразнува 5-ия си рожден ден в България с гръмко парти във Фабрика 126 в София.

Цялата вечер премина в духа на новата концепция на бранда – The modern art of coffee. Артисти от различни сфери дойдоха да поздравят марката и станаха част от атрактивния и забавен свят на NESCAFÉ® Dolce Gusto. Дизайнерът Ники Божилов, Теди и Моисей, участници от предишните сезони на X Factor бяха само част от артистите, уважили събитието.

Sophia VassilevaДомакини на събитието бяха София Василева, Bumboo Klaat & Jana, които се погрижиха и за доброто настроение на гостите с актуални музикални сетове. Гостите развихриха своето въображение върху белите платна, създавайки свое собствено изкуство, вдъхновено от NESCAFÉ® Dolce Gusto. Доказвайки, че кафето не е само черно, те създадоха от цветните капсули истински арт шедьоври.
И като на всеки рожден ден подаръци не липсваха. С тази разлика, че бяха раздадени от организаторите – 3 кафе-машини NESCAFÉ® Dolce Gusto Oblo. Те бяха спечелени в конкурса за най-атрактивна снимка, направена на събитието и споделена в официалния инстаграм профил на марката NescafeDolceGustoBG. А за целта имаха възможността да направят сами аксесоарите за нея с помощта на дизайнера Сърджан Кръстевски.
С новата си концепция The modern art of coffee NESCAFÉ® Dolce Gusto ще провокира креативността в хората, доказвайки, че тя съществува и в най-рутинните неща в ежедневието.

Written by:

Published on: 16/11/2014

Filled Under: Събития

Views: 2509

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.