MENU

Magnificence crème Rouge – новото бижу на Lierac

MAGNIFICENCE_FLEUR_CREME_ROUGE_

Magnificence crème Rouge – новото бижу на Lierac

С напредване на възрастта и постоянното излагане на агресивни фактори, жените стават все по-взискателни към задоволяване нуждите на кожата си. Ето защо, топ брандът Lierac създаде и пусна на пазара от септември своето ново бижу, част от неустоимо благоуханната anti-age линия Magnificence – crème Rouge. 

Magnificence crème Rouge е първата ретекстурираща разкрасяваща грижа, която намалява бръчките и ретекстурира кожата, като изглажда, стяга и възстановява блясъка ден след ден.

С висока концентрация на D-Glyox (регистриран патент) и оцветен в червено, кремът реактивира младостта на кожата и незабавно разкрива блясъка. Формулата е обогатена с червени минерални пигменти, които подсилват и избистрят тена, както и алфахидрокси киселини от хибискус с изглаждащо и обновяващо действие. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е. 

Magnificence crème Rouge се препоръчва при видими бръчки, промени в кожната текстура (неравномерна повърхност, сивкав тен, отпускане). Подходящ за всички типове кожа и тен. Перфектният продукт за жени на възраст около 40 години, които търсят противостареещ продукт с незабавен резултат и видима ефективност за красива кожа дори без грим.

lierac_rouge

Отличителната особеност на Magnificence crème Rouge е активната, червена изглаждаща текстура, която незабавно попива в кожата. Универсален нюанс, който е подходящ за всички типове кожа и тен и разкрива женската красота. Изтънчен, деликатен и изключително женствен аромат с нотки на пасифлора, жасмин и дървесни кори.

Magnificence crème Rouge се нанася сутрин, самостоятелно или в комбинация с други продукти от линия Magnificence. Перфектна основа за грим.

Written by:

Published on: 14/09/2015

Filled Under: Козметика

Views: 4144

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.