MENU

Хороскоп на брака

 

Хороскоп на брака

Хороскоп на брака

Както рождената дата определя характера според зодиакалната характеристика на всеки човек, така по датата на сватбата също може да се изготви хороскоп на брака в зависимост от особеностите на знака, управляващ съответния период. По този начин ще си отговорите на въпроса защо отношенията ви са такива каквито са, а ако планирате решителната крачка, ще знаете кога е най-благоприятно да я направите. В краен случай, дори да не вярвате в астрологията, поне ще се позабавлявате. Е, да започваме!

ariesБрак под знака на зодия Овен
(Датата на сватбата е между 21 март и 19 април)
Овните са много авантюристични, смели и независими. Ако сте сключили брак през този период от годината, то ще запазите индивидуалността ви в отношенията като същевременно ще се радвате на взаимна спонтанност – почивка в последната минута, вълнуващи срещи за вечеря, неочаквани романтични изненади… Но бъдете внимателни партньорството ви да не се превърне в конкуренция – тук това е напълно възможно.

taurusБрак под знака на зодия Телец
(Датата на сватбата е между 20 април и 20 май)
Телците са изключително чувствен и капризен знак. С половинката ви ще се наслаждавате на по-изтънчените неща в живота и определено няма да пестите от лукса. Добрата новина е, че бракът под знака на Телец е много стабилен. Но тъй като е възможно всеки от двамата да се инати да постигне своето, е добре да смесвате нещата и редовно да експериментирате с новости – в спалнята и извън нея.

geminiБрак под знака на зодия Близнаци
(Датата на сватбата е между 21 май и 20 юни)
В брака под знака на Близнаци комуникацията е ключова. Благословени сте с много общуване и постоянен диалог. Ще копнеете за разнообразие, затова поддържайте нещата интересни с инициатива за нови съвместни дейности. Запишете се на курс за екзотично готвене, научете се да карате сърф или скочете с парапланер. Но не се разпилявайте в твърде много посоки. Не забравяйте да подреждате времето си заедно.   

cancerБрак под знака на зодия Рак
(Датата на сватбата е между 21 юни и 22 юли)
За Раците домът е там, където е сърцето. Наистина ви харесва да се обгрижвате взаимно. Да готвите заедно – също. И не се изненадвайте, ако постоянно се наричате с различни галени имена. Опасността е да станете прекалено големи домошари и вкопчени един в друг. За да го избегнете, излизайте често, общувайте с други хора, бъдете активни и запазете социалните си контакти с приятелите и семейството.

leoБрак под знака на зодия Лъв
(Датата на сватбата е между 23 юли и 22 август)
Много вероятно е бракът под знака на Лъв да е много драматичен, театрален и страстен. Но и много романтичен. И двамата ще имате силно мнение, което няма да се срамувате да изразявате. Внимавайте с драматизма, защото може да се стигне до сблъсък на сила и характери. Вие сте тандем, а не конкуренция или наставници един на друг.  

virgoБрак под знака на зодия Дева
(Датата на сватбата е между 23 август и 22 септември)
Девата е изключително организиран, деликатен и ориентиран към здравословното знак. Затова с половинката ви вероятно обръщате внимание на малките неща и свеждате всичко до детайлите. Взаимно се окуражавате и така взаимната ви помощ струи естествено. Съществува обаче опасност да се фокусирате прекалено върху проблемите си и да изгубите от поглед голямата картина заради дребнавост.

libraБрак под знака на зодия Везни
(Датата на сватбата е между 23 септември и 22 октомври)
Везните са зодиакалният знак, който управлява брака. И може би това е причината през октомври да има бум на сватби. Не е изненадващо, че тези съюзи са изключително балансирани по отношение на даване и получаване между партньорите. Взаимоотношенията между двамата са наистина приоритет за двойката. Но опасността се крие в загубването на индивидуалността. Не забравяйте да имате и лични интереси.

scorpioБрак под знака на зодия Скорпион
(Датата на сватбата е между 23 октомври и 21 ноември)
Скорпионът е изключително секси и динамичен знак. Това обещава много страст и интимност в брака и не би трябвало да имате проблем в запазването на романтиката през годините. Но тъй като скорпионът също е знакът на силата и контрола, може да се появи и ревност. Бъдете внимателни и се уверете, че ако се чувствате наранени, говорите за проблема. Не позволявайте сблъсъкът на сили да разруши брака ви.

sagittariusБрак под знака на зодия Стрелец
(Датата на сватбата е между 22 ноември и 21 декември)
Браковете под знака на Стрелеца са много дружелюбни, авантюристични и отоврени към света. Очакват ви много съвместни пътешествия. Постоянно ще учите нови неща и ще участвате в различни начинания заедно. Въпреки това понякога сте склонни към поемането на твърде много рискове, предимно финансови. Опитайте да не живеете толкова много на ръба и да се придържате повече към дома.

capricornБрак под знака на зодия Козирог
(Датата на сватбата е между 22 декември и 19 януари)
Козирогът е знакът на традицията, което е причината зимните сватби обикновено да се състоят около коледно-новогодишните празници. С половинката ви държите изключително много на закона и на наследството. Обичатете  хубавите поводи и традициите от детството. Но нещото, над което и двамата трябва да поработите е да се наслаждавате на настоящото вместо винаги да правите планове за бъдещето.

aquariusБрак под знака на зодия Водолей
(Датата на сватбата е между 20 януари и 19 февруари)
Бракът под знака на Водолей най-добре може да бъде описан като необичаен, щур и съвременен. Взаимно сте си най-добрите приятели, но също така сте много социална двойка, която е домакин на множество партита. Обичате да сте навън сред голяма тълпа. За да запазите брака си силен, е важно да се уверите, че оставяте време да се насладите и един на друг.

piscesБрак под знака на зодия Риби
(Датата на сватбата е между 20 февруари и 20 март)
Рибите са знакът на фантазията, въображението, романтиката и креативността. Без съмнение сте невероятно мечтателна двойка. Очаквайте подновяване на обета и пътешествия за годишнините. Но внимавайте да не загубите връзка с реалността. Не бихте желали емоциите ви да стигнат до точка, където вече няма да сте стабилни и разумни като двойка, а харчите всичките си средства за да задоволявате копнежите си.

Открихте ли прилики? Държим да отбележим, че в действителността на XXI в., когато мнозина живеят без брак, бихте могли да отнесете хороскопа на брака към датата, която смятате за своя годишнина от началото на връзката 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.