MENU

“Животът те обича – прегърни го!”

 

Издател: КИБЕА
Автор: Луиз Хей
Страници: 124
Цена: 12 лв.

В тази чудесна книга Луиз Хей обяснява силата и значимостта на утвържденията и показва как да ги прилагаме тук и сега!

Jivotat-te-obicha_1Луиз Хей подчертава, че когато изричаме утвърждение, всъщност казваме на подсъзнателния си ум: „Аз поемам отговорност. Съзнавам, че мога да осъществя промяна“.
Луиз Хей разглежда определени теми – здраве, страхове, зависимости, благополучие, любов, интимност – представяйки упражнения, които показват как да извършим положителни промени буквално във всяка област от живота си.
В приложения компактдиск Луиз Хей предоставя полезна информация за утвържденията, която също можем да използваме. Записът може да бъде слушан по всяко време на денонощието – винаги когато бихме искали положителните мисли и идеи да проникнат в съзнанието ни и да ни изпълнят с надежда и радост.

Луиз Хей е метафизичен лектор и учител, автор на многобройни бестселъри, включително “Излекувай живота си” и “Силата е в теб”, публикувани в български превод от ИК „Кибеа“.

Книгите й са преведени на 29 езика в 35 страни по света. В продължение на повече от 25 години Луиз Хей е помогнала на милиони хора да разкрият и използват пълния потенциал на собствената си съзидателна сила за личностно развитие и самоизцеление.

Луиз Хей е основател и председател на издателскатa компания Хей Хауз, разпространяваща книги, аудио- и видеозаписи, допринасящи за изцеляването на планетата.

Written by:

Published on: 16/01/2015

Filled Under: Книги

Views: 2025

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.