MENU

Стилни трикове за по-дълги крака

3

Стилни трикове за по-дълги крака

Сезонът на ефирните рокли, късите поли и бермудите е вече тук. А това означава, че краката ви ще са на показ всеки ден. И ако тайничко завиждате на манекенките, изглеждащи ослепително секси в дрехи с всякаква кройка и дължина, то нека ви успокоим: много от тях само създават илюзията за по-дълги крака, а всъщност истината е съвсем друга. И вие можете да направите същото. Приложете следващите 7 трика и се почувствайте като топ модел 😉

1. Носете дрехи с висока талия

Дрехите с висока талия не само са топ тенденция в модата, но и идеалният начин да издължите оптично силуета си. Кой би могъл да каже със сигурност откъде започват краката ви? Доверявайте се по-често на поли, рокли, панталони и бермуди с висока талия и всеки ще вярва, че са неверятно дълги!

kraka12. Носете по-къси поли и панталони
Разбира се, никой не казва да носите минижупи и ултра къси панталонки постоянно. Просто оставете полите със средна и до петите дължина в гардероба и подбирайте малко по-къси. Започнете с такива до коляното и постепенно скъсявайте. Ако сте от срамежливите, в началото може да ви е малко трудно, но защо пък не?
3. Носете панталони с вертикално райе
Това е чудесна опция за не толкова топлите пролетно-летни дни. Докато хоризонталните линии карат краката ви да изглеждат по-широки, то вертикалните оптически ги издължават.
4. Черното е вашата сила
Искате краката ви да изглеждат по-дълги и по-слаби? Тогава черното трябва да стане любимият ви цвят. Панталоните по крака са идеални за целта, тъй като ще прикрият несъвършенствата, а ако имат и висока талия, веднага ще преобразят силуета ви в по-строен.

kraka25. Купете си обувки с остър връх
Островърхите обувки са друг чудесен начин да издължите оптически краката си. Островърхите платформи ще издължат както стъпалата, така и краката ви, докато островърхите обувки с токчета ще удвоят височината. Е, ако не сте голям почитател на тези модели, просто прескочете съвета.
6. Помислете за обувки с ток в телесен цвят
Всяка жена трябва да има в гардероба си класически чифт обувки с ток. Защо тогава да не бъдат в телесен цвят? Те се сливат с цвета на кожата и лъжат окото, че са част от стъпалото ви. А колкото по-високи са токчетата, толкова по-дълги ще изглеждат краката ви.
7. Използвайте продукти за блясък на кожата
Знаменитостите нямат перфектни крака, те просто знаят как да ги накарат да изглеждат така. Забелязвали ли сте, че краката на почти всяка известна дама блестят като сатен? Това е една от всеизвестните тайни за по-дълги и слаби крака. Сега е моментът да си купите качествен бронзиращ или хидратиращ продукт, който да нанасяте непосредствено преди излизане.

Няма защо да се тревожите, ако не сте благословени с километрични крака. Опитайте някой от тези съвети и ще се убедите, че вашите не са чак толкова къси, колкото ви се струва. Важното е да сте самоуверени и да игнорирате негативните мисли. Защото именно самочувствието е онова, което прави една жена ослепителна 😉

Прочетете още:

Самоуважението – ключът към успеха

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.