MENU

Aктуални тенденции в прическите – пролет/лято 2014

pricheski

Aктуални тенденции в прическите – пролет/лято 2014

Нежност, изтънченост, женственост – това са актуалните тенденции в прическите за сезон пролет/лято на 2014 година. 

Стилизантите са чудесен начин да придадете малко блясък на ежедневната си визия. С тяхна помощ, индивидуалността изпъква, а всяко момиче се превръща в ослепителна принцеса.

Никога досега не е било по-лесно да изразите себе си. С помощта на стилизиращите продукти на NIVEA ще сте винаги актуални и различни. И ще постигате всяка желана прическа с лекота.

pricheski1_1

– Грациозна опашка или ретро къса прическа – сега всичко става по-бързо само с NIVEA лак за коса Mega Strong или Diаmond Gloss. 

Актуалният за сезона обем пък, вече няма да е „мисия невъзможна“, защото за него ще се погрижи пяна за коса NIVEA Diamond Volume и сериите Ultra Strong.

pricheski2_1

Зад изключителния успех на стилизиращите продукти за коса на NIVEA застава и международният стилист-коафьор Сали Брукс. Тя е човекът, създал визиите на прическите на международни дизайнери като Александър Маккуин. Сали работи и с топ списанията ELLE, Vogue и Cosmopolitan. Както тя, така и NIVEA, притежават неизчерпаема страст към красотата на косата.

Подарете на косата си едно ново усещане и едно различно Аз – младежко, но женствено, актуално и заредено с настроението на лятото. Сега може да сте свежият полъх в офиса и неотразимата, загадъчна непозната на вечерното парти. Бъдете себе си с NIVEA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.