MENU

Сандра Бълок е най-красивата жена в света за 2015 г.

sandra-bullock-4233

Сандра Бълок е най-красивата жена в света за 2015 г.

В тазгодишната си класация за най-красива жена в света сред знаменитостите американското списание “Пийпъл” класира на първо място актрисата Сандра Бълок, съобщи Асошиейтед прес. Така тя застава редом до предходните носителки на титлата Дженифър Лопез, Дженифър Анистън, Гуинет Полтроу, Джулия Робъртс и миналогодишната – Лупита Нионго.

В тазгодишния списък на най-красивите жени в света на списание “Пийпъл” попадат още актрисите Тараджи П. Хенсън, Лавърн Кокс, Ванеса Хъджънс, певиците Ариана Гранде и Меган Трейнър.

В интервю за списанието 50-годишната носителка на “Оскар”, известна с чувството си за самоирония, признала, че първоначално е помислила отличието за шега:  “Не, наистина. Успях да кажа само: “Това е смешно”, разказва Сандра Бълок и добавя, че след това не посмяла да каже на никого.

sandra-bullock-2014“Истинската красота е дискретна, особено в Лос Анджелис. Най-красивите хора според мен са онези, които не се опитват да приличат на някого.”, казва още актрисата пред “Пийпъл”. Според нея е по-важно да си добър човек, добра майка, да се стараеш като приготвяш обяда и да пропуснеш някого пред себе си, като го видиш, че бърза. И признава, че външния си вид дължи на диета и ходенето на тренировки до 5 пъти седмично, за да поддържа форма.
В интервюто Сандра Бълок говори също за радостите на майчинството, което я е променило (тя има 5-годишен осиновен син Луис). Според нея именно ролята й на майка я прави най-красивата. “Той ми носи най-много радост. Когато ме пита защо имам бръчки, му отговарям, че са от това, че много се смея”, “Ти не си стара, а просто щастлива”, отвръщало хлапето.
Сандра Бълок спечели “Оскар” за най-добра актриса през 2010 г. за ролята си във филма “Сляпата страна” (“The Blind Side”). Същата година обаче тя  е “отличена” и със “Златна малинка” за най-лоша актриса за изпълнението си в “Луда по Стийв”. Обикновено наградените не се появяват на тази церемония, но Сандра Бълок направи изключение, като лично си взе “отличието” и с този жест спечели симпатията на още повече фенове. През 2014 г. Сандра Бълок бе класирана на първо място като най-високоплатена актриса в Холивуд за предходната година за ролята си в “Гравитация”. В новия анимационен филм “Миньони” чаровницата озвучава суперзлодей.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.