MENU

Българките са в Топ 10 на най-сексапилните жени в света

praznik4_1

Българките са в Топ 10 на най-сексапилните жени в света

Красотата на българките е известна по цял свят. Но най-голямото признание за това е класирането им на 8-мо място по сексапил в света според допитване, поръчано от сайта „Мис Травел” и публикувано в американското списание „Латин Таймс”.

Класацията е двойна (за мъже и за жени) и обхваща десетте нации, чиито жители гражданите на САЩ смятат за най-сексапилни според дестинацията.

43% от участвалите в анкетата мъже казват, че оценяват женската красота най-много според извивките на тялото. Така резултатите определят като най-сексапилни в света бразилките, следвани от рускините, колумбийките, британките, филипинките, испанките, австрийките, българките, южноафриканките и канадките.

Сред представителите на силния пол пък на първо място по сексапил застават австралийците, следвани от италианците, британците, шотландците, испанците, американците, ирландците, бразилците, канадците и холандците. Прави впечатление, че българските мъже не са сред предпочитаните от гласувалите в допитването. В тази връзка 47% от жените вярват, че сексапилът на мъжа се крие в акцента му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.