MENU

“Тежко изпитание”

 

Издател: ТИАРА Букс
Автор: Лора Кей
Страници: 440
Цена: 13.99 лв.
Цена на електронното издание: 9,90 лв

Висок, тъмен и смъртоносен… Неприятностите току-що прекрачиха прага на студиото за татуировки на Никълъс Рикси.

Laura Kaye_1Бека Мерит е сърдечна, секси и невинна – истинско изкушение за твърде измъчения Ник, който е оставил военната кариера зад гърба си, за да стане съсобственик на студиото за татуировки Хард Инк.
Тя обаче е дъщеря на бившия му командир. Лоялността не му позволява да я отпрати. Още по-малко пък страстта, която изпитва към нея.
Бека се нуждае от Ник, защото подозира, че брат й е отвлечен. Но никога не е предполагала, че ще го пожелае толкова силно.
Когато разследването им се превръща в безпощадна война с организирана престъпна група, единствено Рикси може да я защити. И само тя е в състояние да излекува белезите в душата му, които никой друг не вижда.
Страстта е лесната част. Любовта е изпитанието. Добре че Ник е винаги подготвен за предизвикателство…
Лора Кей е бестселъров автор на “Ню Йорк Таймс” и “Ю Ес Ей Тудей” с над двадесет книги в романтичния съвременен и паранормален жанр, и романтичния съспенс. Тя е член на Асоциацията на романтичните писатели в Америка (Romance Writers of America), Асоциацията на романтичните писатели в Мериленд (Maryland Romance Writers) и в момента е президент на подразделението на RWA за съвременни романи.

Страстните и прочувствени истории на писателката отразяват универсалното желание на човек да намери своето място в живота. Лора израства с разкази за ангели, духове и проклятия, и това затвърждава интереса й към повествованието и паранормалното. Тя живее в Мериленд със съпруга си, двете им дъщери и сладко, но непослушно куче, наслаждавайки се ежедневно на гледката към Чесапийк Бей, която се вижда от къщата й.

През декември 2014г., издателство Тиара букс представи на читателите си първият роман от поредицата Хард Инк – “Тежко изпитание”. Книгата се разпространява в търговската мрежа в хартиен и електронен формат, а останалите три заглавия от серията предстоят да излязат до края на 2015г.

“Тежко изпитание” получава номинация за най-добър романтичен съспенс на 2013 година за наградите на Романтик Таймс и е победител в категорията най-добър романтичен съспенс на 2014 година в конкурсите на New England Bean Pot и Desert Rose RWA Golden Quill. Книгата се нарежда в топ листа за 2014 година на най-четените заглавия на Amazon, а Дж. Р. Уорд рецензира романа като: „ Горещо, секси и изпълнено с напрежение. Страхотно четиво от страхотен нов автор!”

С Хард Инк, Лора Кей се превръща в нова звезда сред авторките на романтичните книги. Наелектризиращата серия, състояща се от четири романа, проследява опитите на четирима бивши военни да възвърнат изгубената си чест, след като в миналото са станали жертва на коварен заговор. Сред страниците на “Тежко изпитание” ще откриете татуировки, страст и невероятния сблъсък между Бека и Ник, който ще ви остави без дъх. Очаква се втората книга от поредицата да бъде издадена на български в края на март 2015 г.

Written by:

Published on: 12/02/2015

Filled Under: Книги

Views: 3385

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.