MENU

Астрологична прогноза за периода 04.04.2016 – 10.04.2016 г.

 
 
Вижте какви изненади ви вещаят звездите за предстоящата седмица…

ОвенОвен (21.03 – 20.04)
Вашата свръхчовешка мотивация да доведете нещата до край ще е в пълната си сила в началото на седмицата. В понеделник и вторник очаквайте да постигнете голям напредък (само се уверете, че по пътя си няма да стъпчете някого, за когото ви е грижа). В сряда и четвъртък ще запазите този двигател от амбиция на висока скорост, но също така ще намерите у себе си усещането – и чара! – да се възползвате от помощта на сходно мислещи хора. В петък и събота забавете ход до пълно спиране, ако е възможно. Сега е подходящ момент да се фокусирате върху нуждите на другите хора и да оставите настрани своите собствени. В неделя използвайте излишната си енергия да направите нещо спонтанно.

ТелецТелец (21.04 – 20.05)
В началото на седмицата се придържайте към оръжията си. В понеделник и вторник ще се чувствате особено заземени и сигурни в себе си (и в плановете си) и тази самоуверена визия би трябвало да се пренесе към по-дълбоко виждане за настоящата ви ситуация. В сряда и четвъртък може да ви се прииска да кръстосате рога с някой, който се опитва да се възползва от вас – но не му позволявайте да получи каквото иска. Просто покажете прословутота си търпение. В петък и събота намерете обща кауза с другите (особено с приятелите). Те ще ви симпатизират и ще са нетърпеливи да ви подадат ръка. В неделя се насладете на прилив на ентусиазъм и енергия – дори и да не бързате за никъде конкретно.

БлизнациБлизнаци (21.05 – 21.06)
Кой командва тук? Може да се окаже, че се борите за лидерство в понеделник и вторник, но се опитайте да не приемате това състезание прекалено насериозно. Идеята зад тази борба – и мотивацията на вашите опоненти – трябва да се изясни съвсем скоро. В сряда и четвъртък очаквайте мненията ви да бъдат разклатени от някоя харизматична личност. Без значение дали се връзвате или не на онова, което чувате, моментът е подходящ за малко задълбочено мислене. В петък и събота яснотата няма да дойде лесно – и не разчитайте на обичайните си невероятни умения за комуникация да помогнат да изясните нещата. Вместо това търсете по-креативно решение.В неделя приемете съвета на приятел и поемете инициативата.

РакРак (22.06 – 23.07)
В началото на седмицата може да нямате желание да излизате, но опитайте да бъдете смели. В понеделник и вторник ще трябва да съберете малко сили, за да оправите нещата в някакви лични взаимоотношения. В сряда и четвъртък ще научите един – два трика, наблюдавайки общуването между околните – интелектуалното привличане понякога е по-добро от емоционалното, а вие имате чувствителността да откриете разликата. В петък и събота очаквайте умът ви да блуждае. За щастие, с мечтите като гориво за ума ви, ще почувствате невероятна интуиция. В неделя мислете преди да говорите.

ЛъвЛъв (23.07 – 22.08)
Знаете какво искате и няма да се страхувате да тръгнете след него в началото на седмицата. И понеделник, и вторник са страхотни дни за осъзнаване на приключенските ви амбиции – и можете да очаквате околните да са впечатлени от ентусиазираното ви отношение. В сряда и четвъртък същата тази „мога да се справя“ енергия може да ви въвлече в конфликт, ако не сте внимателни. Бъдете чувствителни към егото на другите хора и търсете начини всеки да е печеливш (дори това да изисква повече търпение). В петък и събота слушайте инстинктите си. Моментът е подходящ да направите проучване и да изясните мотивацията на другите. В неделя научете нещо ново (и се забавлявайте докато го правите).

ДеваДева (23.08 – 22.09)
В началото на седмицата усърдната ви работа и креативност се възнаграждават. Последователността сама по себе си също е награда, разбира се, но в понеделник и вторник ще получите по-чувствителни резултати от усилията си (и не се изненадвайте, ако околните намират за привлекателна тази ваша амбициозна енергия). В сряда и четвъртък помислете за някакъв експеримент да допълните вече невероятните си организационни умения – може просто да намерите по-добър начин да вършите нещата. В петък и събота не разчитайте да свършите работата си (или хората да се движат с темпото, което искате). Бъдете гъвкави и приемете това като възможност да го карате по-спокойно. В неделя потърсете истинското си усещане за цел – и очаквайте да го намерите.

ВезниВезни (23.09 – 22.10)
В началото на седмицата опитайте да разчупите старите граници. Понеделник и вторник може да ви се струват малко сантиментални и мрачни, но би трябвало да ги приемете като възможност да преодолеете всякакви странни усещания, които ви задържат назад. В сряда и четвъртък хората ще се наслаждават на компанията ви (както обикновено). Насладете се на цялото внимание и опитайте да се свържете с някой нов човек. В петък и събота не се придържайте прекалено много към рутината си – гъвкавостта е ключът, а малко търпение ще ви е от голяма полза. В неделя всичко ще зависи от вас. С каквото допринесете за някаква ситуация или взаимоотношения (добро или лошо) ще бъде някак по-силно.

СкорпионСкорпион (23.10 – 22.11)
Началото на тази седмица е страхотен момент да приключите нещата и да вземете важни решения. Решимостта и самоувереността ви ще са несравними в понеделник и вторник и околните ще се блъскат да ви помогнат. В сряда и четвъртък страстите ви може да доведат до проблеми на домашния фронт – ще трябва да намерите креативни начини да запазите емоционалния мир (или може би някакъв изблик за проясняване на въздуха е точно онова, от което се нуждаете). В петък и събота очаквайте невероятна креативност. Поглезете въображението си по игрив (и дори романтичен) начин. В неделя започнете нещо – особено нещо, което ще помогне на някой друг.

СтрелецСтрелец (23.11 – 21.12)
В началото на седмицата ще бъдете необичайно обсебени от пари и материални въпроси, но това не означава, че трябва да сте скръндзи. В понеделник и вторник ще притежавате оригиналността да намерите оригинални методи за пестене. В сряда и четвъртък ще сте в най-добрата си безгрижна и уверена форма и околните ще бъдат пометени от чара ви. Създайте близки връзки и научете нещо ново. В петък и събота може да ви е трудно да подхванете нещата, затова най-доброто решение може да е да стоите на едно място. В неделя прегърнете детето в себе си. Направете нещо глупаво.

КозирогКозирог (22.12 – 20.01)
Вашите внимателно обмислени стратегии би трябвало да бъдат възнаградени в началото на седмицата. Околните ще забележат (и ще бъдат впечатлени) как плановете ви се реализират в понеделник и вторник и би трябвало да се гордеете от резултатите. В сряда и четвъртък напредъкът ще стане малко по-труден и нещата може да не са съвсем такива, каквито изглеждат. Обмислете за промяна на начина, по който подхождате към този проблем – можете да използвате нова перспектива. В петък и събота всеки ще е на ваша страна. Използвайте екипната работа – с доза креативност, за да постигнете нещата (дори единственото нещо, което получите е малко забавление). В неделя не се страхувайте да закъснеете. Отложете големите решения за друг ден.

ВодолейВодолей (21.01 – 19.02)
Наведете се и се фокусирайте. Трябва да покажете малко дисциплина в началото на седмицата, ако не искате да прекарате целите понеделник и вторник в суетене. Все пак, в сряда и четвъртък концентрацията ви ще се завърне и ще имате много енергия да се фокусирате върху целите си. Започнете революция! (или най-малкото започнете разговор – хората ще се хващат на всяка ваша дума). В петък и събота се облегнете назад и насочете вниманието си към финансите. Сега е чудесен момент да се заемете с бюджета и приоритетите си. В неделя дайте воля на мислите си и ще направите страхотно откритие.

РибиРиби (20.02 – 20.03)
В началото на седмицата очаквайте малко помощ от по-висшестояща позиция. Помощта ще дойде в понеделник или вторник. Бъдете щедри и споделете благополучието си. В сряда и четвъртък амбициозното ви състрадание ще започне да повяхва (нали знаете, онова чувство, когато искате да помогнете на всички наведнъж). Няма проблем да се разпънете, но бъдете снизходителни към себе си – никой не очаква от вас да спасите света. Все пак, в петък и събота супер силен заряд от енергия може да ви накара да почувствате, че можете. Използвайте този ентусиазъм на супер герой и креативността си за добра кауза. А в неделя се наградете с тих, мързелив ден.

Written by:

Published on: 04/04/2016

Filled Under: Седмичен хороскоп

Views: 5365

,

One Response to Астрологична прогноза за периода 04.04.2016 – 10.04.2016 г.

  1. Gossip Girl Gossip Girl says:

    Страхотен е хороскопа, много от нещата ми се случват с всеки хороскоп и всяка седмица го чакам с нетърпение 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.