MENU

“Път към върха”

 

 

Издателство: КИБЕА
Автор: Гари Скот
Страници: 144
Цена: 12.00 лв.

Представете си как вдигате ръце към небето в победоносен жест. Наоколо няма никого, вие сте абсолютно сам. Наслаждавате се на момента, опивате се от победата, радвате се на постижението и успеха си, на собствения си триумф – изкачили сте личния си Еверест!

Независимо в коя точка от житейското си пътуване се намирате в момента, Път към върха ще ви помогне да покорите личните си върхове. С помощта на равносметки и уроци, добити чрез практически опит от алпийски походи из най-величествените и недостъпни планини на света, Гари Скот споделя лично натрупаната си мъдрост, която ще ви помогне да пристъпите по-уверено към собствените си житейски предизвикателства.

Put-kum-vurha1“Гари Скот живее динамичен и пълноценен живот, изкачвайки връх след връх в буквален и в преносен смисъл, като вдъхновява много свои последователи. Едва ли можем да намерим по-добър водач” – Ким и Деметри Копунас, съоснователи на „ГоуЛайт“, Боулдър, Колорадо
“Всеки от нас има в живота си свой Еверест, който иска да изкачи. Тази книга ни подсказва как да преодолеем съмненията и страховете и да се доближим до сбъдването на съкровените си мечти” – Дейвид Бришиърс, водач и съорганизатор на Филмова експедиция „Еверест IMAX“
“Трудно ми е да си представя човек, който не би имал полза от прочита на тази книга” – Питър Ейтанс, мениджър техническо развитие в „Дъ Норт Фейс“ и седемкратен покорител на Еверест
“Независимо какви са житейските ви цели, “Път към върха” ще ви вдъхнови и ще ви помогне да покорите вашия собствен връх” – Ед Уебстър, алпинист и автор на „Сняг в кралството: моите бурни години на Еверест”
“Всеки би могъл да извлече за себе си дълготрайна полза от тази изключителна книга” – Дик Бас

Гари П. Скот е световно признат алпийски водач, поставил рекорд за скоростно изкачване на връх Маккинли в Аляска. Пионер в екстремното скално катерене, Гари е посветил повече от двайсет години на алпинизма и опознаването на света.

Днес той е изключително успешен лектор по въпросите на личната мотивация, а освен това е и собственик на туристическа фирма за планински преходи в Колорадо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.