MENU

“Ханибал 2: Кървави полета”

Издател: БАРД
Автор: Бен Кейн
Страници: 464
Цена: 19,99 лв.

 

Той изгаря от желание да унищожи Рим!

Кървавите полета на Кана пазят тайната на едно от най-свирепите сражения в историята. Но кой ще надделее? Ханибал и картагенците или могъщите легиони на Рим?
Офанзивата на Ханибал срещу Рим продължава. След преминаването на Алпите той се отправя на юг, за да се срещне с врага. С него е и младият Ханон. Подобно на генерала си, той изгаря от желание да унищожи Рим. Мечтата им е почти осъществена.
Започва игра на котка и мишка, в която Ханибал търси сражение, а римските военачалници всячески се опитват да избегнат кръвопролитията.
Битката обаче рано или късно трябва да се състои. Двете армии се изправят една срещу друга под изпепеляващото лятно слънце.
Мястото е Кана. Сблъсъкът ще остане в историята като един от най-кървавите на всички времена. Битка, в която Ханон трябва да се сражава както никога досега.
Зашеметяващите екшън сцени и атмосферата са толкова автентични, че бойните викове буквално могат да бъдат чути. Съвършено достоверните герои карат историята да оживее с цялата си слава: ужасна и в същото време увлекателна реалност. „Ханибал: Кървави полета“ ни връща в миналото с интелигентност, брутална сила и страст.

 

Written by:

Published on: 31/05/2019

Filled Under: Книги

Views: 1435

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.