MENU

“Горящата стая” (Хари Бош)

 

Издател: БАРД
Автор: Майкъл Конъли
Страници: 384
Цена: 15,99 лв

Със своя завладяващ нов трилър Майкъл Конъли за пореден път показва защо Хари Бош е „един от великите в криминалната литература” – Ню Йорк Дейли Нюз

gorjashtata staja_1В отдел „Неприключени следствия” към Полицейското управление на Лос Анджелис не са много случаите, в които жертвата умира десет години след престъплението.
И когато един човек си отива след усложнения от случайно прострелване преди десет години, Бош се заема с разследване, в което трупът е все още пресен, но на практика няма никакви други улики.
Случаят е труден дори за ветеран като него, а новият партньор на Бош, детектив Лусия Сото, няма абсолютно никакъв опит в разследването на убийства.
Бош и Сото са натоварени да разследват убийство, което се оказва изключително натоварено и със сериозни политически последствия.
Започвайки с куршума, останал години наред забит в гръбнака на жертвата, двамата трябва да намерят нови улики в старите показания и сведения, които бързо ги довеждат до заключението, че прострелването далеч не е било случайно.

Written by:

Published on: 08/01/2015

Filled Under: Книги

Views: 2290

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.