MENU

Хайди Клум е маниачка на тема „контрол“

hajdi1

Хайди Клум е маниачка на тема „контрол“

Неотразимата Хайди Клум призна, че е истинска маниачка на тема „контрол“. Тя полагала много усилия, за да разграфи точно времето и ангажиментите си, така че винаги да има време за планираните задачи.

Топ моделът се стараела да прави и пролуки в графика си за спонтанни срещи и забавления, но й коствало големи усилия. Контролът над времето я карал да чувства, че животът й тече гладко и според приоритетите й.

„Непрекъснато правя списъци, за да се уверя, че няма да забравя нищо. Правя ги дори след като изляза от банята, преди да си легна и дори по време на масаж!“, обяснява красавицата.

41-годишната Хайди Клум е майка на 4 деца. Лени (10г) е от връзката й с Флавио Бриаторе, а Хенри (9г), Йохан (8г) и Лу (5г) са от брака с вече бившия й съпруг Сийл. За да бъде в час с програмите им за деня, тя е разграфила графика на децата на компютъра си и така винаги знае къде са и с какво се занимават.

hajdi

“Трябва да съм невероятно организирана. Децата ми имат различни интереси, различни приятели, различни съзтезания – футбол, карате, танци… Органайзерът ми е препълнен и съобразявам работата си с него. Наложително е да планирам всичко. Но пък така времето работи за мен, а не обратното“, допълва Хайди Клум.

Графикът на топ модела си имал и своите цветни особености: “Имам календар на компютъра си: И всеки, и всичко – моята работа, всяко от децата, празниците – съм оцветила в различен цвят. Прилича на многоцветна дъга на лудостта и никой не разбира как може да има смисъл от него, но графикът ми наистина работи за мен!”, с гордост допълва тя.

Written by:

Published on: 04/02/2015

Filled Under: Светски шум

Views: 2027

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.