MENU

“Дао на освобождаването”

 

 

Издател: КИБЕА
Автор: Брус Францис
Страници: 192
Цена: 15 лв.

Със своя земен и разбираем стил Брус Францис ни предлага могъщи методи за освобождаване от напрежението, страха, гнева и болката. Можете да се научите да работите със своята ци – вътрешната жизнена сила – не само за да подобрите здравето си и да успокоите ума си, но и за да постигнете истинско щастие и да пробудите големия си духовен потенциал.

DAO-na-osvobojdenieto_1Книгите на Брус Францис са уникални в своята практичност и връзката си със съвременния живот. Водната традиция на даоизма се предава от хилядолетия от учител на ученик в непрекъсната верига. Даоисткото наследство, на което Францис принадлежи, е пряко свързано с това на Лао-дзъ, автора на „Дао-дъ дзин“ – една от най-превежданите книги в света.
Сега Францис споделя това древно учение с читателите си, за да им помогне да открият истинския живот и неподправената радост.
Брус Францис посвещава повече от десет години на даоисткия път на воин, лечител и свещеник в Китай, където е обучаван от един от най-великите учители – даоисткия владетел на наследството Лиу Хун Дзие.
Брус Францис е първият известен жител на Запада, получил автентичното наследство на ци гун, ба гуа, тай чи, хсин и даоистка медитация. Францис учи и пет години в Япония и Индия. Той има задълбочен опит в дзен, тибетския будизъм, йога, кундалини, енергийно лечение и Водната и Огнената традиции на дао.

Written by:

Published on: 01/07/2014

Filled Under: Книги

Views: 2741

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.