MENU

Да стегнем тялото за лятото

 

Да стегнем тялото за лятото

Да стегнем тялото за лятото

Лятото е зад ъгъла и май е време за някои промени в ежедневните навици, за да се чувствате комфортно в тялото си, щом дойде време да го покажете. Не е нужно да се подлагате на драстични диети и изтощителни тренировки. Достатъчно е просто да тонизирате мускулите и ускорите метаболизма с движение и здравословна храна. А в комбинация с козметични продукти за извайване на силуета ще постигнете тип – топ форма. Ето как бързо и лесно да стегнете тялото за лятото.

За да стегнете тялото за лятото трябва да наблегнете на няколко основни фактора:

На първо място, разбира се, е физическата активност. В този случай, най-подходящи за целта са кардио упражненията. Придържайте се към кратки и интензивни сесии няколко пъти седмично. Те поддържат ритъма на сърцето стабилен и горят повече мазнини и калории по време и след тренировка. Можете да започнете с 30 минути тичане или въртене на велоергометър всеки ден в продължение на 2 седмици. Ако правите почивки, те не бива да са по-дълги от минута, за да не давате възможност на сърдечния ритъм да се забави.

Ако нямате възможност за спорт, можете да компенсирате с ходене пеша минимум 15 минути дневно. В допълнение, ползвайте стълбите вместо асансьора, прекарвайте повече време на открито (разходки, обяд, шопинг…), а у дома правете коремни преси, клякания, напади и всичко, което укрепва мускулатурата ви.

На второ място в програмата за стягане на тялото за лятото са козметичните продукти за извайване на силуета. Те съдържат мощни активни съставки, които разграждат мастните депа, борят ефективно портокаловата кожа, стимулират производството на колаген и карат кожата да изглежда еластична и гладка като на топ модел. Но помнете, за да са максимално ефективни, употребата им трябва да е съчетана с другите две стъпки.

Вижте най-актуалните предложения за красиво тяло от реномираните марки в грижи за кожата. Спазвайте препоръките върху опаковката и бъдете постоянни в нанасянето им. Предназначени за всяка проблемна зона, на която искате да обърнете внимание, продуктите ще дадат резултат максимум до месец – точно навреме!

Previous Image
Next Image

info heading

info content


На трето място в режима за стягане на тялото за лятото е хранителният режим. Наблегнете на здравословните храни няколко пъти дневно. Увеличете приема на плодове и зеленчуци, нискомаслени млечни продукти, задушени, печени и варени риби и меса, чай и вода. Не си позволявайте да гладувате и спете минимум 7 седем часа на нощ, защото липсата на сън увеличава глада, а от там и натрупването на мазнини.

За стягане на тялото през лятото може да спомогне и една чисто тривиална дейност от ежедневието – домакинската работа. Имате ли представа какъв генератор за горене на калории са всъщност така досадните, но наложителни задължения – бърсане на прах, миене на чинии, чистене, готвене, дори гладене? При всяко движение увеличавате количеството калории, които тялото ви изгаря. И тъй като у дома винаги има нещо за чистене, запретнете ръкави и се развихрете.

Е, готови ли сте да влезете във форма за лятото?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.