MENU

3 процедури за красота от глава до пети с новия Braun Silk-epil SkinSpa

AID-A15-0005466_Silk-épil_7_SkinSpa_7951_Girl_in_water_Main_visuals_1

3 процедури за красота от глава до пети с новия Braun Silk-epil SkinSpa

Постигането на красива кожа от глава до пети у дома без много усилия вече е факт. Марка No 1 за епилатори в света Braun Silk-épil обедини три изключителни козметични процедури – епилация, ексфолиране на тялото и почистване на лицето, в един уред, за да даде възможност на милионите жени по света, които й се доверяват, да постигнат резултатите, които желаят – нежна, сияйна и будеща възхищение кожа.

Ползите от епилацията, ексфолиацията и почистването на лицето са неоспорими. Сега за пръв път Braun съчетава удобно трите козметични процедури във фантастичен комплект, който осигурява резултати като след посещение на козметичен салон, при това, без да напускате дома си.

Новата серия Braun Silk-epil SkinSpa е част от инициативата #breakfree, насърчаваща жените по цял свят взаимно да се подкрепят и окуражават в усилията си да се освободят от неувереността и ниското самочувствие. За допълнителен стимул, за посланик на красотата на марката Braun е избрана актрисата Джесика Алба, чиято безупречна кожа е достойна за възхищение.

AID-A03-0015073_Silk-épil_7_7-929_Product_image_09_1

Епилаторите на Braun премахват дори най-късите и фини косъмчета за повече от 4 седмици. Braun Silk-épil SkinSpa е безжичен и създаден специално за използване както на сухо, така и във вана или под душа за още по-омекотяващо изживяване. Можете да избирате между две скорости, които персонализират изживяването, както при ексфолиране, така и при епилация. На главата на епилатора са разположени 40 индивидуални Close-Grip пинсети, които се накланят до 15 градуса напред и назад. Благодарение на тях и на SmartLight системата за осветяване, епилаторът улавя дори най-късите косъмчетата и оставя краката копринено меки и гладки. Високочестотна система за масаж пък стимулира кожата, за да намали неприятното усещане.

AID-A05-0000814_Silk-épil_7_SkinSpa_ER_11_1

Редовната ексфолиация на тялото предотвратява неприятното врастване на косъмчета. Ексфолиращата четка на Braun Silk-epil SkinSpa премахва мъртвите клетки и стимулира възстановяването на долните слоеве, за да разкрие по-свежа, гладка и нежна кожа, 100% готова за нанасяне на овлажняващ крем. За още по-пълно разкрасяващо изживяване комплектите Silk-épil SkinSpa Premium Edition и Beauty Edition се предлагат със звукова ексфолираща четка за допълнителен блясък на кожата. Тя се състои от 10 000 фини косъмчета, които работят при зашеметяващите 3 000 микро-вибрации в минута. Тази мощна технология позволява 4 пъти по-добра ексфолиация от обикновените скрабове. Гъвкавата глава на четката се огъва под ъгъл от 27 градуса и  следва перфектно контурите на женското лице.

AID-A05-0003311_Silk-épil_7_SkinSpa_ER_01_1

За да допълнят и обогатят ежедневната грижа за кожата към Silk-epil SkinSpa Braun добавят и новата, лесна за употреба, четка за почистване на лицето. Тя прави кожата безупречно гладка, а вие ще се очаровате от резултата. Благодарение на  въртеливото движение с над 60 000 микро-докосвания в секунда четката почиства порите бързо и ефективно, премахвайки грима и замърсяванията до 6 пъти по-добре от измиването с гел за лице, подготвя кожата за овлажняване, подобрява кръвообращението, прояснява тена и оставя лицето чисто, сияйно и освежено.

silk_epil_1

В зависимост от вашите козметични нужди, новата четка за почистване на лицето Braun Silk-épil е налична като част от следните 4 комплекта:

  • Комплектът Silk-épil 7 SkinSpa Beauty Edition разполага и с трите козметични процедури за грижа за кожата. Той обединява епилатора Silk-Epil SkinSpa, приставка с четка за тяло и четка за лице. В допълнение, Silk-Epil 7 SkinSpa Premium Edition включва красива тоалетна чантичка с поставка за зареждане и две приставки, които позволяват по-прецизна епилация на чувствителни части на лицето. Луксозният комплект гарантира великолепна кожа от главата до петите през цялата година и представлява съвършения подарък за всяка дама.
  • Silk-épil 7 Bonus Edition включва най-ефективния Wet&Dry епилатор, бръснеща глава и приставки за епилация на чувствителните зони. Той включва и новата четка за почистване на лицето, с която всяка жена може да се погрижи за кожата си от глава до пети.
  • Silk-épil 5 Young Beauty Bonus Edition включва почистваща четка и епилатор. Почистващата четка премахва следите от грим и замърсяване, за да разкрие сияйния тен на лицето. Епилаторът е специално разработен за млади дами и включва охлаждаща ръкавица, която намалява негативното усещане от епилацията.  
  • Комплектът Silk-épil SkinSpa Face & Body Care включва двете четки – за ексфолация на тялото и за почистване на лицето. Той е идеален за жени, които искат да възвърнат бляскавия си и свеж вид.

Всичко, което трябва да направите, е да изберете процедура и комплект, който най-добре отговаря на козметични ви нужди и да се насладите на  изживяването Silk-épil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.