MENU

„Любов“

 

Издател: КОЛИБРИ
Автор: Исабел Алиенде
Страници: 280
Цена: 15 лв.

Ако някой може да разкаже с магическа лекота, с хумор и психологическа дълбочина любовта – това е магьосницата Исабел Алиенде. Но „Любов” не е поредният роман на прочутата чилийска писателка, а оригинален белетристичен експеримент. 

isallyubov3_1„Любов“ е чародейна книга, в която са събрани най-красивите любовни сцени от романите и разказите на Исабел Алиенде и са организирани от размисли за собствения ѝ опит в любовта.
Уникален любовно-еротичен сюжет – от събуждането на пола и експлозията на първото сексуално привличане, през любовните преживявания на зряла жена във времето на сексуалната революция, до мъдрото прозрение за изкуството да се остарява „сочно”, това четиво създава цялостен образ на любовта, капризно изменчива и неподвластна на времето.
Сравнявана с Маркес и други бележити представители на магическия реализъм, Исабел Алиенде започва литературната си кариера случайно, за да се превърне в най-продаваната латиноамериканска писателка на всички времена.
Подклажда интереса към себе си и магнетичното си творчество с романа „Къщата на духовете“, чийто първообраз е едно съкровено писмо до нейния дядо. Следват близо 60 милиона реализирани копия от произведения, преведени на 30 езика.

 

Written by:

Published on: 14/02/2015

Filled Under: Книги

Views: 3330

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.