MENU

Коледни подаръци за мъже

podaruk3

Коледни подаръци за мъже

Коледните подаръци са неизменна част от празничната треска. И въпреки, че мъжете далеч не са толкова взискателни и капризни, колкото нежната половина от човечеството, всяка дама се старае да зарадва своя партньор, брат, баща, дядо, приятел или колега с нещо по вкуса му. За да улесним избора ви (пред който често се изправяме и самите ние от Sense4Style.com), предлагаме на вашето внимание богата палитра от атрактивни коледни подаръци за мъже, любезно предоставени от нашите партньори от козметичните брандове, така че да предложите страхотен старт на 2015 г.

Дами, знаем, че всички вие имате 6-то чувство, когато стане въпрос за правилна грижа за кожата. Наясно сте с нейните нужди и не се затруднявате да определите тези на мъжа до вас. Или на някой друг близък от срещуположния пол. Ето защо няма по-подходящи хора от вас да подбере коледен подарък от козметично естество, който обаче да надмине очакванията на получателя си. Как да се ориентирате?

Със сигурност мъжът, за когото правите избора си, се бръсне, спазва високо ниво на лична хигиена и има любим аромат, превърнал се в негова запазена марка. Ако пък е от типа метросексуални мъже вероятно стига и по-далеч, стараейки се да поддържа кожата си мека и идеално гладка, да я защитава от климатичните фактори и житейските си навици. Или може би просто е перфекционист, който държи да получава най-доброто качество и да залага на името.

Към която и категория да спада мъжът, за когото търсите коледен подарък, в света на красотата, козметиката и добрия външен вид има за всекиго по нещо. Така че вижте нашите предложения, а след това и въпросите, които ще ви помогнат да направите своя избор – електроуред, комплект за грижа, парфюм…

Previous Image
Next Image

info heading

info content


За да подберете правилния коледен подарък за мъж под формата на козметичен комплект, опитайте да си отговорите на следните няколко въпроса:

  • На коя част от външния си вид обръща най-голямо внимание?
  • Какъв е стилът му: класически, ексцентричен, модерен или обича да експериментира?
  • Какво излъчване има: на мъжкар, индивидуалист, веселяк, активен спортист?
  • Имат ли кожата, косата или сетивата му някакви особености?
  • Има ли някакви специфични нужди или се задоволява само с най-необходимото?
  • Има ли любима марка козметика, любим аромат или любим дизайнер?
  • И не на последно място, за да определите и бюджета: колко близък ви е той?

И така, нека голямото коледно пазаруване започне сега!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.