MENU

„Изкуплението на Атлантида”

 

Издател: ТИАРА Букс
Автор: Алиса Дей
Страници: 496
Цена: 11,99 лв.

Воините на Посейдон са научили, че борбата за защита на човечеството води до неочаквани врагове… и съюзници. Но няма нищо по-неочаквано от връзката между прокълнат атлантски воин и една жена, чиито сетива улавят всяка лъжа…

Izkuplenieto_na_Atlantida_1Воинът без емоции…
Обречен от Посейдон преди хилядолетия на живот, лишен от чувства, проклятието на атлантския воин – Бренан, е разбито, когато среща Тиарнан – жена с древната дарба да разпознава истината. Привличането обаче се оказва смъртоносно, когато единствената, която не може да забрави, се превръща в тази, която никога няма да си спомни. Опасността тегне над съдбата на Атлантида, но дали неконтролируемото желание на един воин ще унищожи света?
Жената, която вижда истината…
Работата на Тиарнан като разследващ журналист е напълно подходяща за уникалната й способност: умението да усеща всяка лъжа. Но когато разкрива, че учени провеждат ужасяващи експерименти с хора и шейпшифтъри, само неустоимият воин от Атлантида може да я защити от онези, решени да видят падението й. Когато бъдещето на света е в опасност, ще успее ли Тиарнан да се пребори дори със смъртта, за да спаси, заедно с Бренан, човечеството?
Когато истината и страстта се сблъскат… Атлантида ще бъде спасена.

“Изкуплението на Атлантида” е книга пета от поредица на Алиса Дей – “Воините на Посейдон”. Всички книги от серията разтърсват списъците с бестселъри и са включени в „Рапсъди бук клъб” и „Дабълдей бук клъб”. Романите проследяват историята на върховния принц на Атлантида – Конлан и неговите избрани воини, които защитават човечеството, спасяват света и намират невероятни човешки жени, в които се влюбват. (Без русалки, хриле или рибешки опашки, тези войни са стопроцентови алфа мъжкари!).

Voinite_na_Poseidon_1

Алиса Дей е псевдоним и мрачно, измъчено алтер его на спечелилата награда “Rita” писателка Алисия Холидей. Тя е автор на ърбън фентъзи и паранормални романи, които стават бестселъри на „Ню Йорк Таймс” и „Ю Ес Ей Тудей”. Алиса е родена в Билокси, Мисисипи и прекарва детството си, като пътува по целия свят със семейството и баща си, който работи в Американските военновъздушни сили. Тя е живяла в множество разнообразни и прекрасни места като Колорадо, Филипините, Аляска, Турция, Тексас, Охайо, Илинойс, Мичиган, Уисконсин и вероятно още няколко, които вече е забравила. След като се дипломира от Щатския университет в Охайо (давайте Бъкайс!) с научна степен по социология, тя работи в реалния свят за известно време, но след това започва да учи право и завършва с отличие Правното училище в Кълъмбъс, Охайо.

Тя практикува право като адвокат на изпитателен срок в три различни щата, преди да реши, че се забавлява повече с гласовете в главата си, отколкото с тези в съдебните зали. След като се омъжва за мъж от военноморската флота, започва един нов кръг от приключения, премествайки се от Охайо във Флорида, оттам в Сиатъл, после пак във Флорида, след това във Вирджиния и пак във Флорида и накрая в Япония, където живее и до днес.

Written by:

Published on: 18/02/2015

Filled Under: Книги

Views: 5649

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.