MENU

Заповядайте на звездно състезание с драконови лодки!

drakon3_1

Заповядайте на звездно състезание с драконови лодки! 

Траймакс и популярният фитнес треньор Станислав Илиев – Финдо ви канят на първото по рода си звездно състезание с драконови лодки. 

drakon_findo1На 06.07.2014г., 11:00 часа,на гребната база в Панчарево, уменията си в лодка ще премерят популярни лица от екрана, певци, актьори и спортисти.
Звездното събитие е под надслов „Подобри себе си с Траймакс“ и има за цел да представи един различен начин за спорт и забавление сред природата, събирайки на едно място светски личности и всички желаещи да прекарат една страхотна активна неделя.
Единствените по рода си лодки в България са украсени с глави на дракони, накичени с червени ленти, символизиращи радост, щастие и успех. Отборите се състоят от 20 гребци, кормчия и барабанчик, който определя ритъма на загребването с веслата. Неговата роля е изключително важна, тъй като ключът към успеха на всеки отбор е синхронното движение в пробега.

drakon1_1Състезателите ще бъдат разделени на отбори, като бързината ще бъде критерий за успех. Отборът, достигнал за най-кратко време от точка А до точка Б ще се окичи с почетното първо място и ще получи много награди от спонсорите.
Сред известните лица, които ще влязат в битка за златните медали, са Орлин Павлов, Мика Стоичкова, Никол Станкулова, Кристо и много други!Кои звезди ще бъдат във вашата лодка, ще разберете в неделя, точно в 11:00ч., на гребната база в Панчарево.
Участието е безплатно – необходими са само хъс, отборен дух и добро настроение!
Елате да спортуваме заедно сред природата! Носете си удобни дрехи и добро настроение и не забравяйте – не е важно как гребеш в лодката, а колко можеш да грабиш от живота!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.