MENU

Сприятелете се с четката си за коса

pantene

Сприятели се с четката си за коса

Изтощената коса и краища са причина за смущението на редица жени – а заплетената коса, останала по четката, често е последната капка в чашата. За щастие, не трябва да променяте начина си на живот… ние ви предлагаме решението, благодарение на което можете да се сприятелите с четката си и да оформяте косата си с увереност.

Здравата блестяща коса прави сресването и оформянето на прическата истинско удоволствие. Използването на правилната подхранваща серия за коса ви позволява да кажете „Здравей“ на лесното разресване на дългата и блестяща коса и да се сбогувате със страха от косопад. Приветствайте новата серия на Pantene Pro-V – колекцията Hair Fall Defense и режим за грижа за косата в 4 стъпки за борба с косопада, която ви помага да се сдобиете със силна и лесна за разресване коса само за 14 дни!

Pantene Pro-V разбира, че косопадът е едно от най-големите притеснения на съвременната жена и прави редица изследвания, за да намери решението за него. Благодарение на резултатите от тях учените от Института за изследвания на Pantene Pro-V откриха, че косата може да стане тънка и слаба дори и от най-дребната пукнатина в протеиновата структура на корена.

Отговорът? Новата серия Hair Fall Defense със специално разработения от учените на Pantene Pro-V комплекс, който подсилва косата от корена до върха. Благодарение на него можете да се наслаждаваште на всекидневните си процедури, без да се страхувате от накъсване или косопад.

SH_CD_Tonic_TUBE__WE_GROUP_Glorified_ProV_1

1. НОВИЯТ шампоан Hair Fall Defense на Pantene Pro-V

Неговата уникална формула съдържа нов комплекс, разработен от учените в Института за изследвания на Pantene Pro-V, който заздравява косата от корена до върха*****. Той запазва целостта на структурата й и намалява косопада*

2. НОВИЯТ балсам от колекцията Hair Fall Defense на Pantene Pro-V

Балсамът, предназначен за ежедневна употреба, подхранва цялата коса като я защитава срещу накъсване и косопад

3. НОВАТА маска Intensive Strengthening на Pantene Pro-V 

Лесната за отмиване маска за коса от серията, предназначена за употреба два пъти в седмицата, прави косата 10 пъти по-устойчива** срещу косопад*

4. НОВИЯТ тоник Instant Hair Strength от серията Hair Fall Defense на Pantene Pro-V

Това решение подхранва косата, предпазва от косопад* и я прави с до 40% по-обемна. Тоникът съдържа витамин В3 и провитамин В5, които проникват дълбоко в косъма. Предназначен е за всекидневна употреба. Нанася се в корените с масажни движения за по-равномерно покритие.

Written by:

Published on: 19/11/2014

Filled Under: Козметика

Views: 1858

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.