MENU

Различни перспективи на защитата по време на цикъл

Aero yoga relaxirane

Различни перспективи на защитата по време на цикъл

Всяка жена е изживявала „онзи“ неприятен момент. Моментът, в който осъзнава, че нейната защита по време на цикъл я предава: „Какъв кошмар! Бързо. Ще вържа яке около кръста си. Къде е най-близката тоалетна? Трябва да се преоблека. Как ще се справя с това?“

Жените днес са по-активни от всякога и често ежедневието им се обръща надолу с главата заради всичко, с което трябва да се справят. Те не могат да си позволят да забавят темпото по време на месечния си цикъл. Повече от 50% от тях се оплакват от протичане по време на цикъл с досегашните средства за защита. Така, не е никак странно, че „онова време от месеца“ се оказва истинско предизвикателство, когато става въпрос за ежедневната ни дейност. 

Ето защо жените се нуждаят от надеждна защита, която да отговаря на активния им начин на живот. Тук на помощ идва Always Ultra. Създадени за модерната жена, тези дамски превръзки ще се справят с ежедневните предизвикателства, без значение какви изпитания ви очакват.

Не вярвате? Always Ultra са ултра тънки, но абсорбират течностите за секунди. Те притежават нов горен слой с V-образни каналчета, които улавят течностите и ги държат далеч от кожата като ги задържат във високотехнологично абсорбиращо ядро. Те могат да задържат течности, надвишаващи 10 пъти собственото им тегло. Резултатът? До 100% защита от протичане от всеки ъгъл и дори надолу с главата! Най-накрая дамски превръзки, на който жените могат да разчитат, за да се справят с натовареното си ежедневие, без нищо да застава на пътя им.

Always Ultra absorbira technostta

Сега Always Ultra притежава подобрен TS3 горен слой от ново поколение, тестван в Западна Европа. Благодарение на него 3 от 4 жени избират Always Ultra за защита, на която могат да разчитат, за да се справят със забързания си начин на живот. Вече можем да гледаме на живота по време на цикъл от различна перспектива – забавна, вълнуваща и без колебания, дори когато сме надолу с главата!

Идеален пример за това е една от най-популярните български изпълнителки Поли Генова, която е гласувала пълно доверие на Always Ultra. Всекидневието на чаровната певица е изключително динамично, преминаващо под напрежението от участия в шоу програми и концерти и пътуване по турнета. Тя съумява да балансира между професионалните и личните си ангажименти, които изискват много движение и увереност. Като всяка съвременна жена Поли не позволява на нищо да я забави, независимо в кой период от месеца.

„Освен сценичните си изяви, обичам да прекарвам и време с приятелите си и да спортувам. Има дни през месеца, когато обаче ми се налагаше да се откажа от любимите си занимания. Благодарение на новите Always Ultra вече няма значение кой ден от месеца е, защото успявам винаги да съм активна. Независимо дали съм на сцената или в спортната зала с надолу главата, дали репетирам за участие или тичам за здраве, знам че винаги мога да дам 100% от себе си и не губя увереност дори през деликатните дни“, споделя Поли.

Poli se chuvstva 100 procenta zashtitena

Новите Always Ultra използват иновативна технология, за да осигурят до 100% защита от протичане, създавайки ново поколение повърхностен слой като един от най-ефективните. Благодарение на подобрената защита срещу протичане, вече не трябва да променяте рутината си по време на цикъл. Сега можете да видите ежедневието си в една нова и различна перспектива, независимо дали това става в спортната зала, опитвайки нов спорт или отивайки на купон.

  • Новата система за усвояване съдържа AGM (Absorbent Gelling Material), който насочва ефективно течността далеч от тялото и надолу към сърцевината на подложката и поддържа сухота в продължение до 8 часа.
  • В повърхността на една дамска превръзка Always Ultra има средно по 100 малки абсорбиращи дупки на един кв. см площ
  • Според нашите експерти, в леки и средно-активни дни превръзката трябва да се сменя най-малко три пъти на ден, а в активни дни – 4-5 пъти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.