MENU

Есента мирише на бадем… с WELEDA

11986525_863648770398837_6201374155016023646_n

Есента мирише на бадем… с WELEDA

Имате чувствителна кожа, с която не знаете как да се справите, особено в студените месеци? Топ брандът Weleda има нежно и благоуханно решение, с което ще се почувствате като преродени! Под душа, след баня и просто в ежедневието, двата продукта ще успокоят чувствителната кожа, склонна към раздразнения, ще й осигурят дълготрайна хидратация и ще възстановят естествения й баланс. Ден след ден за кадифено меко усещане с нежен неустоим аромат.

Новата серията за тяло с бадем на Weleda включва два продукта, поднесени в нежно розова опаковка.  Формулите са клинично тествани, с дерматологично доказана кожна толерантност, НЕ съдържат глутен, изкуствени оцветители, консерванти, ароматизатори и суровини от минерални масла и притежават международен сертификат за натурална и органична козметика Natrue.

1. Душ-гелът с бадем (Mandel Sensitiv Pflegedusche) – 200 ml; 19,50 лв.

Специално създаден за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа. Меки растителни тензиди много нежно почистват. Продуктът е с балансирано PH и с формула без сапун с органично бадемово масло, които регулират хидратацията на кожата и създават копринено-нежно усещане, а маслото от ший има успокояващи и защитни свойства.

weleda_badem

2. Лосионът с бадем (Mandel Sensitiv Pflegelotion) – 200 ml; 37 лв.

абсорбира бързо, успокоява кожата, склонна към раздразнения и спомага за намаляване на зачервяванията. Формулата на продукта е с балансирано PH с органично бадемово масло и пчелен восък осигурява дълготрайна хидратация и успокоява раздразненията; засилва собствените защитни функции на кожата и предпазва от излагане на вредните влияния на околната среда. Продуктът оставя усещане за копринена нежност.

Written by:

Published on: 13/10/2015

Filled Under: Козметика

Views: 2124

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.