MENU

30-дневен режим за стройно тяло

 

30-дневен режим за стройно тяло

30-дневен режим за стройно тяло

Стройното тяло е мечта на всяка жена. При щастливките с атлетичен ген са необходими съвсем малко усилия за поддържане на фигурата, но останалите обикновено са принудени да се подлагат на куп лишения и норми, които не винаги дават желаните резултати. С правилната комбинация от спорт, хранителен режим и здравословни навици обаче задачата може да стане изумително лесна. И само след 30 дни да се радвате на мечтаното стройно тяло. Ето какво ви предлагаме.

1. Хранителен режим за стройно тяло

70 % от резултата по пътя към стройното тяло ще постигнете чрез храненето. За целта намалете въглехидратите (хляб, тестени и макаронени изделия, картофи, ориз…), яжте много пресни плодове и зеленчуци и задължително включвайте умерено количество храни с протеини (месо, пиле, риба, яйца, млечни продукти, боб, ядки…), които са от съществено значение за изграждане на мускулатурата и подпомагат изгарянето на мазнините.

През този 30-дневен режим задължително трябва да се откажете от алкохола, захарта, сладкишите и мазнините. Закусвайте всяка сутрин и се хранете 4 пъти дневно – така ще захранвате тялото си с енергия и ще се предпазите от атаките на глада. Да ви напомним и да спите пълноценно – минимум 7 часа, тъй като когато организмът не си доспива, започва да отделя хормона на глада грелин, който ще ви кара да търсите храна постоянно.

1069897_10151573840363505_1465396574_n2. Двойно повече течности за стройно тяло
Правилното хранене върви ръка за ръка с редовната консумация на течности – най-вече вода и чай. И ако специалистите препоръчват приема на 1,5 – 2 л. течности дневно, то по време на 30-дневния режим количеството е двойно – 3 – 4 л. По този начин ще дадете допълнителен тласък на метаболизма, ще подпомогнете храносмилането, ще ускорите детоксикацията и ще поддържате мозъка и физиката си енергични. Можете да редувате водата със зелен чай, който има силно пречистващо действие, а преди лягане да пиете по чаша чай от лайка за сладки сънища.

3. Лесни упражнения за стройно тяло

Останалите 30% от резултата по пътя към стройното тяло ще постигнете, разбира се, чрез движение. Предлагаме ви едно 30 дневно предизвикателство, състоящо се от няколко прости упражнения, които обаче изпълнявани 2 пъти дневно ще тонизират мускулите ви, ще подпомогнат изгарянето на мазнините и ще поддържат тялото ви атлетично и сексапилно.

Първата седмица правете 30 клякaния, 10 лицеви опори, 30 коремни преси, 30 динамични крачки и 10 скока от място. Тази програма няма да ви отнеме повече от 10 минути, а според свободното време я изпълнявайте 2 пъти дневно. Всяка следваща седмица увеличавайте бройката с още 10.

Дори да не вярвате, само след 30 дни ще бъдете изумени от резултата. При това  ще го забележите не само вие, но и всички около вас. Опитайте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.